НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

 +359 884 277 877  | clients@natalia.bg

МАРАТОН

ВЪЛШЕБСТВОТО НА

ЧИСТИЯ ДОМ

„Човек и добре да живее, все някога му се налага да чисти“ – доста досадно звучи нали?!? Сигурна съм, че всеки един от нас има познат/а, на който, когато му отидете на гости, всичко е перфектно подредено и блести от чистота. Възхищавате се на този човек, може би си мислите, че това е някакъв талант? Е, точно тук ще ви кажа, че единственото, което се изисква, за да поддържате такъв дом е постоянство. Постоянството да отделяш 15 мин. на ден в чистене.

Последният път, когато направих маратон за Вълшебството на чистия дом, беше преди 4 месеца.

Резултатът беше феноменален:

Бях повишена (работя в една от най-големите IT компании в света)

Сбъднах 10 от 10 мои мечти

Придобих увереност и самочувсвтие

Живея много по-щастливо и опростено

Реализирах 2 нови проекта

Радвам се на чист, просторен и уютен дом всеки ден

Имам повече време за семейството ми и приятелите

Отслабнах 8 кг

А знаете ли, че задръстеното пространство подсъзнателно блокира:

задръстено пространство

Ако сте готови да заживеете в нов и подреден дом, ако сте готови да освободите пространство за новите неща, за новата професия, за новото начало...

Най-добрият съвет за мотивация, който бих могла да дам, е: "Възприемете това предизвикателство като терапия, която ще трансформира живота ви, дома ви, енергията ви, отношенията в семейството и всичко около вас."

Прекрасно е да „добавяме“ нови знания, да се обогатяваме, да посещаваме семинари и курсове, но е нужно да се „освобождаваме“ от натрупани вещи, енергия, ненужна информация.

Какво ще правим?

вълшебството на чистия дом

За кого е този маратон?

Имайте предвид, че 100% от най-богатите и успешни хора живеят в безупречни домове, не само, защото имат чистачки, а защото не трупат вещи. Всичко е прибрано и имат в заобикалящото ги пространство, само такива, които ги радват безусловно. Колекционирайте спомени, а не предмети!

Цена:

129 лв.

 Гарантираме, че ако изпълните всички домашни от маратона, ще подобрите потока на енергията и вътрешното спокойствие като усещане за вашия дом. Това ново начало ще отключи креативността и желанието за успех. Ще привлечете силата на вселената за сбъдване на вашите желания.

Contact

За Информация:

+359 884 277 877 | clients@natalia.bg