Как мъжете избират жената, с която да прекарат живота си?Ще ви разкажа историите на две мои клиентки. Имената са заменени от мен, за да запазя анонимността им.

Ива дойде при мен със следния проблем – лесно се запознава с нови мъже, привлича вниманието им, но не може да изгради дълга връзка. Всичко започва страхотно, но изведнъж мъжете изчезвали и тя не може да разбере защо. Чувстваше се използвана и нещастна. Наистина мога да кажа, че Ива е много красива жена, дори аз като жена можех да се възхитя на външния ѝ вид. Но много ясно виждах защо мъжете се отнасяха така с нея и защо тя никога няма да има дълга връзка, ако не промени нещо. Цялото ѝ поведение, начин на обличане и гримиране крещеше „момиче за една нощ“. Започнахме да работим заедно. Променихме не само стила ѝ на обличане и прическата, но и как да говори с мъжете, така че те да видят истинската ѝ стойност. Обясних ѝ, че местата, които посещава в търсене на мъж, реално я срещат с неподходящи за сериозна връзка мъже. След около само 3 месеца тя срещна стойностен, достоен мъж, с когото е заедно от вече две години и преди седмица ми писа, че той ѝ е предложил брак.

Втората история е тази на Лили. Когато дойде при мен, тя изобщо не успяваше да привлече мъж, камо ли да го задържи, не беше правила секс от много дълго време и се намираше на прага на депресия. Страхуваше се, че ще си остане сама, а мечтаеше за семейство и деца. Ако мога да ви я опиша през онзи първи ден, бих използвала думи като незабележима, плаха, неуверена. Тя не харесваше сама себе си и дълбоко в себе си вярваше, че е посредствена. Имаше ниски очаквания и изисквания към мъжете, което още повече я караше да изглежда отчаяна. Заедно работихме върху любовта към себе си, повишихме самочувствието ѝ, отключихме сексуалността ѝ. Научих я как да подчертава силните си качества и предимства, как да бъде интересна за противоположния пол, какво да прави и какво никога да не прави на първи срещи. Резултатът е, че в момента има няколко ухажора – всички до един красиви, успешни и интересни. За първи път в живота ѝ тя е магнит за мъже и не нея избират, а тя може да избира на брачния пазар.

Сигурна съм, че част от вас се разпознават в историята на Ива, а други – в тази на Лили.

Ако искате да имате подобна трансформация и във вашия живот;
Ако желаете да се научите как да разпознавате истинските достойни мъже и къде да ги търсите;
Ако мечтаете да се превърнете в жена-бижу – такава, за която един мъж мечтае и не може да забрави;
Ако искате да разберете как да привличате правилните мъже и как да ги задържите.

Заповядайте на Новия Онлайн Маратон „Достойният мъж избира достойна жена“ ТУК >

Споделяне