Защо е важно да развиваме себе си по празниците?При повечето хора по време на празниците настъпват промени. Обикновено те са негативни:

⦁ Чувстват се преяли и напълнели от количеството изядена храна; 

⦁ От приготовления и посещения при роднини, не са намерили време за себе си; 

⦁ Вместо да са си починали, те се чувстват още по-уморени; 

⦁ Похарчили са безумни пари за подаръци, обикновено непотребни вещи; 

⦁ Връщат се обратно в ежедневието си и осъзнават, че животът им си е същият, въпреки предпразничните надежди и оптимизъм.


Поради тези неща след празниците голяма част от хората изпадат в депресия. Ако не искате да сте от тях, препоръчвам да използвате свободното време по празниците по друг начин.
Работете по себе си, развивайте се, учете нови неща!
Вместо да се тъпчете с храна, да пръскате пари за подаръци и да се стресирате с приготовления, планирайте време само за вас.
Ето моите предложения как да се върнете от празниците по-свежи и щастливи:

⦁ Погрижете се за тялото си – с тренировки, спа, хранителен режим, процедури;
⦁ Поглезете се – отидете на маникюр, масаж или фризьор, пригответе си гореща вана с мехурчета, пуснете си някой коледен филм;
⦁ Развийте ума – запишете се на курс или уъркшоп, научете нещо ново, придобийте ново умение, запишете се да учите нов език;
⦁ Укрепете духа – четете хубави книги, изкарайте курсове по личностно развитие, правете практики или йога.


Много хора използват оправданието – късно се сетих и вече няма време, къде ще намеря да се запиша за нещо такова, не знам какво ми се иска и т.н. Затова съм подбрала подходящи занимания за вас, с които да развиете и вдъхновите себе си, за да постигате щастие и успехи през новата година!
Вижте всички наши онлайн курсове на БЕЗУМНО НИСКИ ПРАЗНИЧНИ ЦЕНИ: ТУК >

Споделяне