НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Какво е Гейши?

Тайната на истинската жена се крие в специалното вътрешно състояние на красота, достойнство и женственост. Истинската жена притежава уникалното умение да бъде внимателна към себе си и другите, да разбира себе си и другите, да обича и да приема себе си и своя партньор. Тя има вътрешна дисциплина, чувство за вкус и с уважение се отнася към своите чувства и желания. Всичко това й позволява да бъде щастлива. Аз ще ти разкрия тайната, която ще те направи истинска и желана жена! Гейши е трансформираща програма жени, която прилагам с огромен успех вече 11 години!

Какво ще научиш?

Вътрешната женственост в теб или как да се почувстваш жена

Какво представлява женската енергия и как тя взаимодейства с мъжката? Защо намалява женската енергия и как да се изпълним с нея? Как да откриеш истинската жена в себе си? Баланс между женска и мъжката енергия.

Изчистване от страхове и комплекси и работа с ограничаващи убеждения

Техника за изчистване от страховете и комплексите. Практика за изтриване на старите връзки и подготвяне за нова любов. Ограничаващи убеждения, причини за появяване на тези убеждения, трансформация и формиране на нови развиващи убеждения.

Архетипове по К. Г. Юнг или как да покажеш своята женственост

Техника за изчистване от страховете и комплексите. Практика за изтриване на старите връзки и подготвяне за нова любов. Ограничаващи убеждения, причини за появяване на тези убеждения, трансформация и формиране на нови развиващи убеждения.

Как да се научиш да обичаш и да приемаш себе си и другите?

Ще говорим за тибетска техника за привличане на чудеса и любов в твоя живот. Ще научим техника как да запазиш любимия човек до теб и той да ти бъде верен завинаги. Ще научим специални утвърждения за вдигане на женската енергия.

Изкуството на масажа.Тайните техники на една Гейша

Един от талантите на всяка гейша бил да прави масаж, който може да превърне изморения мъж в див тигър. Ще научиш техниката заземяване, която е дошла при нас от тибетските масажи. Това ще ти позволи да подаряваш незабравими усещания на мъжете само с докосването на ръцете си.

Как да станеш богиня за любимия си човек?

Ще научим техника какво чувствам и как да уважавам и изразявам чувствата си. Ще научим техника как да даваме негативна обратна връзка, така че да не обидиш партньора Ще разбулим тайни как да станеш жена-богиня и да получаваш възхищение от мъжете.


ЗА КОГО Е?

❤️ За жени, които искат да продължат по пътя на личностното развитие и разбират, че това е постоянно движение нагоре.

❤️ За тези, които виждат, че повтарят едни и същи сценарии и усещат, че се въртят в кръг.

❤️ За жени, които искат мащаб и да полетят с нова сила в живота си в личен и професионален план.

❤️ За жени, които искат да се доближават към своите мечта с лекота и радост.

❤️ За жени, които искат да се научат как да задържат своя мъж и да развиват себе си в отношенията с него.


ВОДЕЩ: НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY.

По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия е и писател и автор на няколко бестселъра. Нейните книги са преведени и на английски език. Едни от най-успешните й книги са “Пътят на щастлива жена”, ”69 съвета за секс” и „33 дни до мечтата“ с тиражи повече от 10.000 бройки. Тя е създала собствена система за тренинги, които изцяло променят живота на хората.


Готова ли си да трансформираш живота си?КОГА:

7 март 2020г, от 10:00 до 18:00ч

ГЕЙШИ 1 /групов формат/

8 март 2020г, от 10:00 до 18:00ч

ГЕЙШИ 2 /групов формат/

КЪДЕ:

гр. София, хотел “Маринела”,

зала “Киото”


7 март

Гейши 1 /групов формат/

8 март

Гейши 2 /групов формат/

Пакет Гейши 1 + Гейши 2

Вземи своя ВИП пакет!


Live Stream Гейши 2.

За Първи път пряко излъчване Онлайн от всяка точка на света!


Какво казват преминалите Гейши:

Наталия, искам да ти благодаря! След семинара Гейши всички ме питат какво ми се е случило, защото сякаш съм разцъфтяла И аз така се чувствам – лекичка, освободена от товара на миналото, безгрижна и много, много женствена! Получих подарък от съвсем непознат мъж … не е голям – бутилка вино, но беше направо чудесно. Радвам се, че те познавам!

Йорданка

Едно уникално преживяване!!! Пожелавам на всяка жена да изпита това прекрасно и ценно изживяване. Прекрасна Наталия, Благодаря ти!!!

  – Аделина

Получих друг поглед – видях, че животът на една жена може да бъде по-лек и лесен,ако навреме получи знанията от това училище.Това знание трябва да дойде навреме, т.е в млада възраст при жената, иначе по-бавно и трудно променя! – Н.Н

Здравей, Наталия!
Пише ти Веселина с чудесата. Днес ми се случи наистина голямо чудо и исках да споделя с теб. Бившите ми работодатели имаха да ми дават голяма сума пари по едно дело и днес ми дадоха две трети от сумата. Вярно, че имах среща с тях отпреди, но откровено казано тези пари ги бях отписала, от пет години имат да ми ги дават. Така че, работи новото ми вярване!!!

– Веселина

Дойдох на тренинга, търсейки нещо ново да изпитам и науча. Всичко, което дава Наталия е стойностно, реално и приложимо. Просто ние си живеем в „матричния свят”, а тя като една вълшебница, променя мирогледи, посоки и съдби.Почувствах ЖЕНАТА в себе си – същността, смисъла и силата на женската енергия. В мен се роди новата ЖЕНА – търсеща, даваща, искаща, можеща и получаваща. Благодаря ви, че ви има.Петя