Направи своя ЛЕТЕН ХЕТТРИК!
Само до 22 юли имаш уникалната възможност да се сдобиеш с 3 от
най-новите уебинари на Наталия Кобилкина и да спестиш 88лв. за твоята лятна почивка!

ДНК на щастие

Уебинар: ДНК на щастие!

Всеки човек има своето персонално ДНК, което го отличава от всички други. Някой е програмиран за страдания и проблеми, а друг за щастие и успех. Можем ли да променим нашето ДНК и да препрограмираме себе си?

Уебинар: Училище по флиртология!

Ако искате да бъдете с интересен мъж/е и още нямате подходящ? Ако искате да разберете какво определя вашия избор и защо нямате желания мъж в момента? Ако не получавате от мъжете това, което искате? Ако искате да се запознавате с мъжете лесно и елегантно? Ако ИСКАТЕ и НЯМАТЕ….тогава!

да получаваме с лекота

Уебинар: Как да получаваме с лекота?

Всички хора могат да бъдат разделени в 3 категории: 1.Хора, които страдат и играят ролята на жертва; 2.Достигатор – хора, които правят всичко през воля и насила. В крайна сметка стигат до успеха, но по пътя губят своите здраве, семейство и възможност да имат деца. 3.И хора, които живеят в потока. Това са хора, които следват своето сърце и мисия. Те умеят да боравят с енергията и само да си пожелаят нещо – то се случва.

Вземи до 22 юли ПАКЕТ ОТ 3 УЕБИНАРА на стойност 208лв.

само за 120лв. 

*спести сега 88лв..

вижте още предложения на сайта ни

Искате да видите още обучения?

Вижте още интересни предложения от предстоящите ни уебинари на сайта ни, изберете това, от което имате нужда и започнете да живеете живота на мечтите си!
ВИЖТЕ ОЩЕ
За информация: София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg