НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

VIP Годишен абонамент

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година
Купи
VIP Годишен абонамент

Онлайн програма

Защо да се абонирате?

Научи повече

Спестявате пари

Цената на абонамента е в пъти по-ниска, отколкото ако купувате обученията ни по отделно.

Имате гъвкавост

Вие избирате времето и часовете, в които ви е най-удобно да гледате нашите обучения.

Пробвайте

Чудите се между няколко обучения и не знаете кое е по-подходящо за вас? С абонамента имате достъп до всички и може да тествате.

Спестявате време

Не е нужно да правите отделни плащания за всеки курс и да се чудите после къде да си търсите видеата. Всичко е на едно място!


Абонаментът включва

 • Достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис;
 • Избор между 6 различни теми;
 • 12 лични консултации на година с треньори на академията;
 • 1 жива среща с Наталия Кобилкина на година;

Вземи на лизинг:

*Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече: https://credissimo.bg/

 

Включени курсове


Виж повече

Получавате достъп до курсове с треньорите

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

ЯНИЦА
Прочетете повече
Маратонът беше едно невероятно приключение, което те извежда от границите на комфорт и те кара да се събудиш и да вземеш живота си в ръце.
МАРГАРИТА
Прочетете повече
Беше невероятно! Живота ми придоби съвсем различен смисъл. Започнах да разбирам проблемите си и да работя в посока да ги отстраня! Това е като прераждане.
ГЛОРИЯ
Прочетете повече
Искам да споделя за маратона. Благодарение на теб и домашните ти договорих с шефа 1 свободен следобед седмично, плюс уикендите и празниците, без да ми влияе на заплатата.
ВАЛЯ
Прочетете повече
Енергията която завихряш около себе си е невероятна! Всички, които се събрахме тук, с безусловно доверие се оставихме да бъдем извисени във вихъра на тази вълшебна вибрация.
ВАЛЕРИЯ
Прочетете повече
Опознах себе си, спрях да се обиждам на хората и започнах да приемам по-спокойно особеностите в характера на другите.
АНИТА
Прочетете повече
Положителна промяна. Подобрих отношенията с майка си, подобрих отношението към себе си и бъдещите партньори.
ПЕТЯ
Прочетете повече
Плаках на практиките. Изчиствах се, усещам огромни промени! Обожавам Наталия! Тази жена е богиня!!! ❤️❤️❤️
ВИОЛЕТА
Прочетете повече
Подредиха ми се правилата за управление на доходите. Спомних си мечтата си и се вдъхнових да я реализирам. Станах автентична.
МИЛА
Прочетете повече
Припомни ми голямата картина, напомни ми, че вървя по пътя на себе познанието, показа колко много съм научила и къде трябва да обърна внимание.
АНКА
Прочетете повече
Осъзнах, че нося огромен товар от родителите си, но все очаквах те да се променят, за да съм и аз спокойна.
МАРГАРИТА
Прочетете повече
Прекрасно, вписа се идеално като част от личната ми програма за дълбока преработка. Нямам търпение за следващите наши срещи!
ЖЕНЯ
Прочетете повече
Накара ме да преосмисля живота си и отношенията си с хората около мен. Даде ми насоки и желание за пълноценно развитие и щастлив живот.
ДОНКА
Прочетете повече
Помогна ми да осъзная взаимоотношения между партньорите, да намеря своето място в тях. Успях да анализирам себе си.
ИНА
Прочетете повече
Много вдъхновяващо. Помогна ми да разбера себе си. Да разбера, че когато избирам себе си, половинката ми ще избере мен. Да подобря връзката със себе си, родителите си и Бог.
АНЕТА
Прочетете повече
Много благотворно и си отговорих на доста въпроси, също така е огромна подкрепа за мен. Много по уверена и вярваща в себе си съм. Благодаря!
СТЕФКА
Прочетете повече
Упражненинята са лесни, но ефикасни. Най-хубавото е, че ни показва нагледно кое как се прави и после пише рецептата. Резултатите са наяве.
Предишна
Следваща

КУПИ АБОНАМЕНТ

ВИП едногодишен достъп с уникални възможности според нуждите ви. През цялата година имате достъп до всички предсточщи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис. Също така получавате консултации с треньорите от нашата академия и среща на живо с Наталия Кобилкина. Сега на цена 4 999лв.

4999лв. / година

ИЛИ СЕ АБОНИРАЙТЕ ЗА ПОВЕЧЕ ТЕМИ ЗА ПО-МАЛКО ПАРИ

Месечен

абонамент
499лв.
299 лв. Месечно
 • Достъп до 30 курса на различни теми от 11 лектора, общо на стойност 3 604лв.;
 • Избор между 6 различни теми;
 • Всеки месец ПОДАРЪК – актуален (предстоящ) уебинар.

Годишен

абонамент
3500лв.
1499 лв. Годишно
 • Достъп до над 100 онлайн курса и маратони на запис от 27 треньора, общо на стойност 15801лв.;
 • Всеки месец ПОДАРЪК – актуален (предстоящ) уебинар;
 • 4 лични консултации на година с треньори на академията.
Популярно

VIP Годишен

абонамент
5500лв.
4999 лв. Годишно
 • Достъп до всички предстоящи уебинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис;
 • 12 лични консултации на година с треньори на академията;
 • 1 жива среща с Наталия Кобилкина на година.

Ще отговоря на всички ваши въпроси!

Наталия Кобилкина е клиничен психолог, семеен терапевт и констелатор от френската школа на Идрис Лаор. През последните 10 години нейните обучения по личностно развитие са посетени от над сто хиляди души от цял свят. Наталия е и автор на няколко бестселъра, от които книгата ѝ “33 дни до мечтата” бе преведена и издадена на английски език, като се радва на огромен интерес.

Нашите обучения са работещи и дават бързи резултати, тъй като са базирани на дългогодишен опит, авторски методики и в тях сме събрали най-добрите практики от психологията и психотерапията. Доказателство са хилядите доволни клиенти, които благодарение на работата си с нас, промениха живота си и сега се радват на щастие, изобилие и любов.

Ако за първи път попадате на нашите обучения и искате да поемете по пътя на личностното развитие, препоръчваме ви да започнете с изчистване на натрупаните травми, блокажи и страхове. Подходящи за това са Онлайн маратон “Лекуване на 5-те травми”  и Онлайн курс “Гейши 1”. Също така можеш да разгледаш и нашите БЕЗПЛАТНИ ресурси ТУК.

Обучението Гейши е направено по авторска система на Наталия Кобилкина. Провежда се от вече 8 години и през него са преминали повече от 6000 жени. Гейши представлява трансформираща програма, която обхваща работа с мъжките и женските архетипове по К .Г. Юнг, практики за баланс между женската и мъжката енергия, изчистване на травми от миналото и натрупани блокажи, тибетска техника за привличане на чудеса и любов в живота, практики за здравословно изразяване на чувствата и емоциите ни и правилна комуникация с партньора.

Ако се интересувате от личностно развитие и искате да подобрите определена сфера от своя живот, можете да изберете от нашите обучения, които са създадени така, че да ви водят през процеса на промяна и осъзнаване без терапия. Ако, обаче, имате по-сериозен проблем, страдате от зависимост или пък забелязвате, че има повтарящи се сценарии в живота ви, препоръчваме ви да се запишете за лична консултация, където наш специалист да определи точно от какво имате нужда.

Наталия Кобилкина

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!