НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

  ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg

 ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ЗА НАЧИНАЕЩИ

ИНТЕНЗИВНА АКАДЕМИЯ ЗА ТРЕНЬОРИ

И ТРАНСФОРМИРАЩИ КОНСУЛТАЦИИ

Приятели, постоянно ни молите да направим за вас обучение за треньори и ето, че сме готови с нова супер програма!

Направих своя първи семинар преди 20 години и всеки ден работя с хора, носейки светлина и любов във всяко семейство. Създадох моята трансформираща система, която промени стотици хиляди хора по цял свят.

Тази система искам да предам на вас!

Наталия Кобилкина

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ТАЗИ АКАДЕМИЯ:

Академия за треньори

КАКВО ВКЛЮЧВА БАЗОВОТО ОБУЧЕНИЕ ЗА ТРЕНЬОРИ?

ПЪРВИ МОДУЛ

1. Лични качества на треньора. Как трябва да изглежда един треньор, за да влияе чрез своята визия, как да развием магнетизъм, харизма?

2. Самопрезентация, самочувствие на треньора. Как да се чувстваш уверен и как да напишеш такава презентация, за да можеш да влияеш?

3. Личен бранд – как се изгражда, лайфстайл треньори, как правилно да формулираш личните си цели? Как да използваме Инстаграм – как да демонстрираш чрез социалните медии правилната визия – кой си ти?

4. Страхове и блокажи. Как да преработим вътрешното съпротивление да застанеш пред публика?

5. Околна среда, зависимост от мнението на другите. Как да развиеш неутралност и да се научиш да не реагираш на критика? Как да накараш хората да те харесват и да те приемат в новото ти амплуа?

ВТОРИ МОДУЛ

1. Структура на обучението. Как да пишем сценарий на тренинг и/или консултация? Как да пишем продаващи заглавия?

2. Как да създадете обучение? Къде да черпим знания и умения?

3. Съдържание на обучението. Как да пишем статии и чрез тях да намираме нови клиенти?

4. Как да създадем алгоритми и технологии на семинара или консултацията?

5. Методи за провеждане на динамични практики, медитация на живо и онлайн.

6. Методи за провеждане на терапевтична работа в обучението.

7. Основни грешки, които допускат начинаещите треньори и как да ги избегнем.

ТРЕТИ МОДУЛ

1. Говорене пред публика онлайн и на живо. Как да задържим интереса на нашите клиенти?

2. Групово управление и групова динамика. Как да управляваме групи от 5 до 1000 човека?

3. Справяне с възражения и съпротивление, ако клиентът не иска да прави упражнения. И как да мотивираме хората за промяна?

4. Методи за работа с различни видове клиенти. Трудни клиенти и как да се справим с тях.

5. Специфика на работа с женска, мъжка и смесена аудитория.

6. Как да бъда треньор, чиито клиенти имат високи резултати?

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ДА БЪДЕШ ТРЕНЬОР:

Можеш веднага да започнеш да работиш от вкъщи.

Не изисква сериозна инвестиция да стартираш, а възможните доходи са неограничени.

Правиш нещо наистина стойностно, което ти носи удовлетворение, радост и доходи.

Помагаш на другите и трупаш добра карма за себе си и своето семейство.

ВАЖНО!

Задължително условие, ако искате да продължите в Академия за треньори, е да преминете двата маратона Гейши 1 и Гейши 2. Подходящи са за двата пола. Желателно е Гейши 1 да е преди началото на академията.

 

За обучения на запис Сертификат не се издава!

БАЗОВ ПАКЕТ

699 лв
  • 5 лекции по 1 час и 30 минути
  • Подарък курс "Психосоматика"
  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

Академията супер мощно разширява вашите стандарти и ви води към нов живот!

Вижте какво казват хората, преминали нашите академии:

Здравейте прекрасни хора, Зная, че Наталия е много заета, но ви моля да и предадете най-искрената и сърдечна благодарност! Преминах през невероятна трансформация последната година не само покрай нейните програми, но и академията. Успях да преодолея много блокажи и да стартирам успешно: с бранд, лого, фирма, сайт, YouTube, канал с видеа и получих невероятни отзиви. Огънят ми се запали, горя с вдъхновение и радост 💖 Изпращам ви screenshot от две консултации. Прикачена ще намерите и моята първа ел. книжка, посветена на сугестопедичния метод и 5-те негови ползи, както и скрийншот от утрешния ми уебинар. Той е на тема: "Скритите резерви на нашия мозък~Сугестопедия". Благодаря ви отново!
Юлия Каремова
5/5
Включих се в Академията за треньори съвсем случайно. Подейства ми зареждащо както в личен, така и в бизнес план. Получих яснота за себе си и много голям тласък за действие. Обучението и Наталия бяха като катализатор за всичко, което е дремело в мен. В следващите няколко месеца удвоих бизнеса си, а през следващата година го учетворих. Инвестицията, която направих за академията ми се изплати многократно. Винаги ще помня този импулс, който получих в живота ми.
Галена Митева
5/5
Когато разбрах за „Академията за треньори“, веднага се записах. Днес, 3 години по-късно, животът ми е напълно трансформиран- аз съм автор на две книги за любовта и партньорството, водя семинари, онлайн курсове, радвам се на растяща аудитория, омъжена съм за любимия мъж – с когото се събрах чудодейно след „Гейши“, имам двете си прекрасни дъщери, творя и работя заедно с приятелки, с които се запознах в Академията. Била съм на много семинари и при много учители, но за мен има ясно очертани живот преди и след срещата с Наталия!
Ирина
5/5
Здравей, Наталия! В прекрасния петъчен ден, реших да ти напиша моето писмо на благодарността. Да, искам да ти благодаря,че след теб и Академията, животът ми полетя. Аз най-накрая се осмелих да бъда себе си, а не както години се опитвах да се слея с другите и страдах, че не мога да намеря своята среда, че винаги се отличавам… Но днес е различно. Аз създавам тази среда. Около мен вече има много жени, които обожават да прекарват времето си с мен, водят приятелките си на моите събития и групи. Говорят на всички, как съм им пример, че ми се възхищават. Дори собствената ми сестра, миналата седмица написа във фейс-групата ми, по повод на една книга на Робин Шарма – в нея пише, че всеки трябва да си има треньор. Та, тя написа, че всъщност тя няма нужда да си търси, защото нейния е до нея, откакто се е родила. Разплаках се! За мен това беше голямо признание! Благодаря ти! Благодаря, че сбъдна чудото в живота ми! Прави го с тази лекота, с която само ти умееш! Пожелавам ти много успехи! Бъди здрава и благословена!
Наталия Маламова
5/5
Академията за треньори беше един много интензивен процес за мен. Толкова много практики, толкова много домашни, наистина свършихме много работа! Разбира се нещо толкова интензивно може да внесе голям стрес в живота! Беше трудно, беше и голямо предизвикателство, особено накрая, когато подготвихме своите първи семинари и трябваше да говорим пред толкова хора. После гледах видеото и се чудех на себе си как съм могла да го направя – да се изправя пред толкова хора и да водя семинар. С 0% опит. За мен това е големият талант на Наталия – тя наистина умее да те извади извън зоната ти на комфорт и да те накара да скочиш в непознатото! (дори ще те бутне, ако трябва, но няма да те остави да циклиш в страха.) Лично за мен беше и първият ми задълбочен поглед навътре, може би първият път, когато наистина се ангажирах за дълъг период от време да работя по себе си (преди това беше: семинарче тук, семинарче там). Така че нивото на ангажираност определено дава дълбочина и интензитет на изживяването. И съответно трансформацията след това е по-голяма.
Елена Китанова –Сундари
5/5
Интензивната академия определено беше едно от най- полезните решения които съм взимала. Курсът е стегнат и поднесен прекрасно, както всички курсове на Наталия. Не съм имала и съмнение в качеството и полезността на нейните методи. Домашните са постижими, полезни и целенасочени. Концепцията е изградена така, че да е полезна в работата на треньорите. Не ми допадна обаче че по никакъв начин не се удостоверява преминаването и, което според мен не отива на самата идея на програмата.
Васи Тодорова
5/5
Засега много добре. Мисля, че в по–дългосрочен план ще има още по–голямо влияние. Имам разбиране как се правят консултации, уебинари и семинари. Добих и увереност да започна, а не да правя само обучения и да чакам. Разбрах, че няма смисъл да се притеснявам, защото най–важният човек е клиентакта и фокусът ми е само върху нея. Правейки консултация според техниките в тази програма, установих, че мога да се осланям и на интуицията си, защото тя не греши.
Елица Петкова
5/5
Отключи интензивни осъзнавания. Завършила съм магистърска програма по Психология и пак имаше нови знания, с които си обогатих.
Марина Радославова
5/5
Тази програма ми даде още повече увереност да бъда тренъор, защото ми даде много нови практически и теоритични знания.
Мария Михова
5/5
Прекрасно! Наталия е върхът!!
Петя Апостолаки
5/5
Ставам по-концентрирана в приоритетите и Топ-целите си!
Катя Христова
5/5
Contact

За Информация:

 ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg