НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Лична сесия – индивидуално с треньор 120 лв/ час

Усещате ли, че вашите емоции и енергия ви влачат надолу? Писнало ви е от живота и чувствате, че идва моментът за промяна? Но не знаете как да се справите с това? Имате проблеми в личния си живот или в бизнеса си? Таки е тук за вас, за да направите честна дискусия. Той знае как да го измъкне от вас и да почувствате прераждане. Облекчението ви очаква. Той е опитен, ще видите възможно най-скоро резултати от енергийно освобождаване, изравняване, намаляване на болката, емоционално балансиране и прекрасна способност да продължите напред.

Запазете час при Таки сега!

Сесия за двойки 1 час – 150 лв

По време на вашата сесия ще балансирам, ще блокирам отново или разбалансирам вашите чувства. Ще разберем какво може да причинява физическа, умствена или емоционална болка. Ще установим правилата и ще разберете истинските позиции помежду си. Кои сте Вие? Какво може да направите? В края на вашата сесия ще ви предоставя майсторски техники, които можете да прилагате у дома. Дори повече, със съобщения и насоки, какво следва и дали трябва да сте заедно или не?

Не губете време. Запишете се сега за вашата сесия и трансформирайте своя живот, за да бъдете заедно.

Ексклузивно 1 час бизнес скайп сесия с Такис – 250 лв

 Една сесия може да преобрази вашия бизнес и собствения ви вътрешен образ, за да заобичате повече това, което правите и да намерите вътрешна мотивация, за да ви помогне с колегите и да поработите върху личните взаимоотношения. Как сте финансово? Индивидуални кариерни сесии за жени и мъже или двойки! Скайп-срещите по бизнес с Ментора Такис ще ви издигнат на друго ниво.

Ментор коучингът може да помогне за решаването на лични и семейни проблеми.

Какво ще ви предложи тази сесия:

• Когато забележите, че често трябва да се справяте с едни и същи проблеми отново и отново и вместо да се борите с последствията, бихте ли искали да намерите причините за тях?

• Ако имате страхове, които ви пречат да растете и да се развивате или дори да направите следващата голяма стъпка?

Когато почувствате, че сте в безизходица и не знаете как да промените живота си?

• Ако често чувствате безсилие и вина в общуването си с другите?

• Ако не се чувствате уверени и искате да повярвате повече в собствените си способности и сила….

• Ако се намирате на кръстопът, в стресова ситуация или криза, от която не виждате изход?

• Ако сте депресирани и не знаете как да си върнете оптимизма и доброто настроение

След сесията ще имате домашно и упражнения, а на следващата ви сесия ще видите подобренията.

Таки вече е помогнал на много хора в бизнеса, от Собственици до хора на висши ръководни постове, да намерят мотивация, да имат цел в живота си и да разтворят крилете си за да полетят!

Сесията с Такис е истинска работа – бъдете готови да предприемете действия!

Отговорности и определяне на цели – Таки ще ви обясни и анализира защо имате този проблем и как да го решите. Но след това, от вас зависи да предприемете действия! Ако искате да получите резултати, трябва да сте готови да работите върху себе си!

Цена след 1-ва сесия: Седем сесии по тридесет минути струва 100 лв всяка (плащането за консултации по Скайп трябва да се извърши предварително чрез банков превод или чрез пейпал).

Целодневна сесия струва – 700 лв (Специална цена)

 Консултацията протича на английски език. Срещу допълнително заплащане ще осигурим преводач.

Моля, запишете час за консултация като изпратете имейл на session@natalia.bg