Лична консултация с Екатерина Фелиз

Екатерина се обучава на уникален трансформиращ коучинг процес POINTS OF YOU (L1) – Hello Points Workshop и POINTS OF YOU (L2) – Creative Practice Workshop в Румъния. Треньори, фасилитатори и мениджъри в цял свят, искат да помогнат на хората да отворят сърцата си, да разчупят моделите си на мислене и поведение и да създадат усещане за принадлежност и цялостност със себе си и с другите.

Водещ: >
Купи билет

С POINTS OF YOU това е възможно! Използвайки силата на коучинга и инструментите POINTS OF YOU, бързо се достига до несъзнавани мисли и прозрения и лесно и изненадващо, те стават ваше ново оръжие срещу стреса и страха.

По образование Екатерина е позитивен психолог и социален педагог. Тя завършва Социална педагогика в СУ Св. Климент Охридски , Управление на институциите за социална работа в СУСв. Климент Охридски , Публична администрация в СУ Св. Климент Охридски , и Позитивна психология в ПУПаисий Хилендарски.

Катя завършва и курс - посвещение Ангели на Атлантида при Сергей Кузнецов, езотеричен психолог, Мастер Учител Рейки. До този момент тази уникална древно атлантийска система, която тя вече познава, няма аналог в света за работа с Ангели! Искате чудо?! Свържете се с Ангелите!

Споделяне

От 15 години Екатерина работи и с карти Таро и обикновени карти, използвайки силата на интуицията си и доверявайки се на шепота на душата си.Таро е фантастичен инструмент, чрез който можете да разберете себе си и да откриете множество варианти за разрешаване на всякакви ситуации в живота си. Практиките с Таро помагат да се разкрие вътрешния потенциал на всеки човек. Таро е и техника на проекция. Предимството на Таро пред другите проективни тестове се състои в това, че картите съдържат символи, дошли при нас от дълбините на вековете и те носят своите скрити послания.

Днес практикуващи психолози и таролози работят с архетипните изображения на Таро и чрез системите на различните култури, картите стават начин за диагностициране и интуитивен инструмент за самопознание. Благодарение на медитации за потапяне в Аркана с лекота се активират архетипните енергии. Създава се магически театър на сетивата.

Фелиз преминава и редица обучения и ритрийти за силата на рода, работа с детски травми и автентичната духовност. Запознава се с метода Семейни констелации и благодарение на своите учители от Русия, Италия, Германия, Америка, Австралия, България и др. тя може да ви помогне да се свържете с Рода си, чрез осъзнаването на неговата сила !

Не на последно място са срещите и с професионалистите от Академия за треньори и Академия за победители на Наталия Кобилкина, академии създадени с любов, подаряващи нова визия и желание за действие на всеки, който е дръзнал да победи страховете си.

Консултация 60 мин – 100лв

Цена: 100лв.

За информация и записване: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | payments@natalia.bg

Споделяне