НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Олга Дуварова лични сесии

Олга Дуварова лични сесии

(5 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

За програмата:


В днешно време е трудно да намерим физически и психически здрав човек. Повечето хора разбират, че имат проблем, когато вече са много тежко болни и търсят спасение. Олга е доктор с повече от 20 години опит в медицина и 7 години опит в психотерапия. Тя помага на своите клиенти: от медицинска гледна точка да се определи причината на заболяване и като психолог – психотерапевт да намери решение за това.

Олга има уникални резултати. Често клиенти, които от години страдат от някакви заболявания още след първия сеанс имат пълна промяна , и в зависимост от заболяването стигат до физическо оздравяване.


Сесията представлява сеанс с дъбоко ориентирана психотерапия, в която ние:

⇒ ще разглеждаме настоящо състояние на здравето – на физическо и психическо ниво.
⇒ ще изучаваме подробно какъв точно проблем имате, каква е симптоматиката, какво стои зад това нещо и какво предизвиква разболяването.
⇒ ще видим кои точно негативни емоции предизвикват това заболяването, и чрез терапия ще проработим и изчистим тези натрупани негативни емоции.
⇒ ще използваме модерни начини на символ – драма, ще работим с образа, ще изградим стратегия по реализация на всички тези нужди и потребности, ще постигнем своя личен позитивен начин на живот, и ще научим как да го приложим към вашия настоящия живот.


За кого е подходяща консултацията:

⇒ за хора, които имат проблеми със здравето и не разбират защо се разболяват

⇒ за тези, които искат да се чувстват жизнени и силни

⇒ за тези, които имат проблеми и имат нужда да разберат как се е появил този проблем

⇒ за тези, които имат стрес, тревожност и панически атаки


Можем да работим със следните теми :

работа с болки в глава, заболявания свързани с грьбнака, женски заболявания, проблеми с карема, безплодие и не способност да забременеете, тревожни разтройства, проблеми със съня, мигрени, ухо, гърло, нос, детски болести и много други различни заболявания.


Кой е треньорът?

Д-р Олга Дуварова

Д-р Олга Дуварова – лекар, невролог, остеопат, психолог, психотерапевт по метода на Символ драмата  Олга е трето поколение лекар (баба ѝ и майка ѝ също са лекари). През 2002 година завършва Медицински университет със специалност “Обща терапия”.  През 2004 година продължава в Московски университет със специалност ”Неврология и рефлексология”.  Тя има над 20 години опит в областта на медицината и психотерапията.  10 години работи като невролог в болница, но вижда, че класическото лечение с хапчета не дава значителни резултати и започва обучение по остеопатия в Москва.  Завършва специализация остеопатия и медицинска психология и получава диплома за Лекар- остеопат с право да обучава студенти.  Минава обучение за терапевти при Валери Синелников с тема Психосоматика.  Успешно работи през 2012 година в остеопатията, има хиляди излекувани пациенти и благодарни обратни връзки. Но…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

 

Ние ще преработим причините за вашите болести и защо вие не се чувствате добре, ще разберем незадоволени нужди и потребности, които са причина за вашите проблеми.Ще поработим с образите и ще се научим да работим с емоции, като набележим нови стратегии за здрав и щастлив живот.

400лв.

Онлайн

60 минути

 • - Лична сесия - 1 час 
 • - Подарък уебинар: Диагноза Здрав на стойност 199 лв (3 занятия по 2 часа)
 • - Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа. 

400лв.

КУПИ

60 Минути+преводач

 • - Лична сесия - 1 час + преводач 
 • - Подарък уебинар: Диагноза Здрав на стойност 199 лв (3 занятия по 2 часа)
 • - Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа. 

435лв.

КУПИ
Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg

Отзиви

5 отзива за Олга Дуварова лични сесии

 1. Лилия

  Гледам моето дете и си мисля как не можах толкова години да забременея. Благославям Олга, само тя ми помогна и благодарение на нея махнах страх и блокажи, които носих от години в себе си и сега съм най-щастливата майка на света.

 2. Катя

  Беше уникален опит, осъзнах, че имам много притиснат гняв и не умея да го изразявам. Затова имам постоянни проблеми със синуси, и нищо не помогаше до момента. С помощта на практики с Олга изчистих доста неща. Сега отново мога да дишам и се чувствам свободна! Благодаря!

 3. В. А.

  Благодаря Олга: Искам да го споделя, Аз намерих моето предназначение! Истинско! Тук на земята! И разбрах, колко глупава съм била преди и не съм го виждала.
  Сега се чувствам спокойно и радостно!

 4. Мария К.

  Олга, искам да ви кажа благодаря! Моите черва почнаха да работят като по график, изчезнаха подуванията на корема и повръщания! Тази сесия беше много заслужаваща

 5. Ирина М.

  Олга: добър ден, искам да ви кажа огромно благодаря! Аз мога да дишам спокойно и свободно – първи път от доста месеци

Добавяне на отзив

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!