Онлайн Маратон

БИЗНЕС - ГЕЙШИ

Наталия Кобилкина

Живеем в изключително забързан свят, в който ако не си в крак с времето, то те „изпраща в ъгъла“. Виждам много хора, които предпочитат да не правят нищо, отколкото да грешат и да се учат от грешките си! АКО ТИ СИ от тези хора, то продължи да четеш, а ако ТИ СИ ДАМА, която иска, готова е или вече има БИЗНЕС – то това е точно ЗА ТЕБ!

Често гледаме с възхищение на жени, които заявят смело на глас: «Имам щастието да имам бизнес» !

«Бизнес» в повечето случаи звучи много страшно и сложно за една жена и тя предпочита и обикновено казва: Това не е за мен, това е за мъжете или за някой специален тип жени. 

Наталия Кобилкина

Това обаче не е така! Нека ти споделя МОЯТА ИСТОРИЯ:

Имам бизнес от 2011 година, но  го определих с думата «бизнес» едва преди няколко години. До тогава това беше хоби за мен, мисия, нещо за душата ми. След поредна среща с терапевта си осъзнах, че дори и несъзнателно бягам от тази дума, като нещо страшно и неразбираемо за мен. В момента, в който го приех обаче, си дадох сметка, че аз продължавах да правя същото, но мащаба ми се промени – изключително много пораснах и започнах да помагам на още повече хора.

Сега с гордост казвам: АЗ СЪМ БИЗНЕС-ГЕЙША! Жена, която има и бизнес, и щастливи отношения.

ИСКАШ ЛИ И ТИ? Или се колебаеш дали е ЗА ТЕБ? Разбирам те, защото съм била на твоето място! Но знай, че всичко е възможно, само когато си го позволиш!

С тази мисъл създадох НОВА ПРОГРАМА БИЗНЕС – ГЕЙШИ!

За кого е тази програма?

1)

за ТЕБ, която искаш да научиш какво означава бизнес по-женски;

2)

за ТЕБ, която имаш идеи, но не знаеш как да ги монетизираш и да ги превърнеш в бизнес;

3)

за ТЕБ, която искаш да научиш нещата за бизнеса от основата;

4)

за ТЕБ, която искаш да имаш финансова свобода и на тази база да изграждаш зрели отношения с мъжете;

5)

за ТЕБ, която искаш да разширяваш вече работещ бизнес;

6)

за ТЕБ, която усещаш, че имаш потенциал и можеш много повече, но сама се спираш и саботираш.

Как ти звучи? Защото, ако имаш дори само едно или повече от едно: «ДА, искам това!», то тази програма е ТОЧНО ЗА ТЕБ!

Какво ще правим?

Ще разбереш какъв е образът и качествата на жената предприемач и как да ги проявиш при себе си.

Ще направим практики и ще научиш как да създадеш основа на бизнеса и какви идеи стават за бизнес, и какви е по-добре да оставиш за хоби.

Ще научиш как да направиш скелета, структурата на своя успешен бизнес.

Ще разбереш как да имаш успешен екип и да подбираш и мотивираш своите хора.

Ще си дадеш сметка какви са основните грешки на жени-предприемачи и как ТИ да ги избегнеш.

Ще усвоиш умението как да слагаш правилно цели и как да ги постигнеш в бизнеса.

Ще получиш знанието как да привличаш ресурси и инвеститори.

Ще разбереш как да постигаш крайната цел на всеки бизнес - Продажби! Как да рекламираш и как да продаваш твоя продукт.

Как да стигнеш до желания резултат.

Как да задържиш своя бизнес и да го развиваш в бъдеще.

Ще откриеш своята мисия и таланти.

Представяш ли си вече новия си образ?!? Защото аз вече те виждам там... ДА, ТОЧНО ТЕБ! Не отлагай за пореден път бъдещето си за утре, а заяви своето желание ОЩЕ ДНЕС, ОЩЕ СЕГА!

Представяш ли си вече новия си образ?!? Защото аз вече те виждам там…
ДА, ТОЧНО ТЕБ!
Не отлагай за пореден път бъдещето си за утре, а заяви своето желание ОЩЕ ДНЕС, ОЩЕ СЕГА!

Програмата е много практична и ще увеличи твоята вяра в теб самата, ще откриеш своето предназначение и ще научиш тайните на успеха от жена-предприемач.

АЗ гарантирам, че ще се почувстваш много уверена и силна и ще развихриш своя потенциал! ЩЕ СТАНЕШ БИЗНЕС-ГЕЙША! ГОТОВА ЛИ СИ ДА СЕ ПОТОПИШ В МОЯТА ПРИКАЗКА, ОТ КОЯТО ДА СЪТВОРИШ СВОЯТА? ЧАКАМ ТЕ!

Вижте какво споделят нашите клиенти:

Ина Попова
Прочетете повече
Отново положително и страхотно! Благодаря на Наталия и целия екип! На първо място осъзнах, че съм 0 (нула). Осъзнах, че детето в мен е единственото, което чувам, а после идва неудовлетворението от възрастния Аз, който е в бездействие. Трябва да развия своя възрастен, чрез Воля, последователност и много действия. Да не се лъжа. Да опознавам себе си, като наблюдавам хората около мен, които ме дразнят, защото реакцията ми означава, че тази сянка живее в мен. Да наблюдавам, кога и как обезценявам/завиждам. Да вярвам в себе си, да си позволявам и разрешавам и разширявам себе си. И всичко това в практика и действия.
П. Т.
Прочетете повече
Здравей, Наталия🌸 Била съм на всички “Гейши” на живо😊 Животът ми се промени напълно във всички аспекти, към много по-добро😊 Намерих мисията си - работя с лекота и любов, доходите ми се покачиха 10 пъти, със съпругът ми сме в прекрасни отношения( а преди Гейши исках да се разделяме, добре, че те послушах да изчакам 100дни❤️), и децата ни са по-щастливи,с родителите ми и сестра ми заздравихме още повече отношенията ни, мирогледа ми се промени, много и само положителни неща💫 Благодаря ти, Натали от ❤️ . Всичко това нямаше да ми се случи, ако не беше ти. Никога няма да забравя как в най-трудния момент в живота ми се помолих на господ и той ми прати теб и “Гейши” ❤️ Благодаря
Валерия Калдръмова
Прочетете повече
Опознах себе си, спрях да се обиждам на хората и започнах да приемам по-спокойно особеностите в характера на другите хора, приемайки, че това е резултат от техните детски травми.
Анита Филева
Прочетете повече
Положителна промяна. Подобрих отношения с майка, подобрих отношение към себе си и бъдещи партньори.
Бояна Русева
Прочетете повече
Открих нови неща, над които трябва да работя върху себе си. И имам надежда, че е възможно да се наредят нещата. По-лесно приемам баща си и майка си и някак си ми олекна.
Елена Аломар
Прочетете повече
Помогна ми да осъзная за себе си важни издълбоки неща, които трите ми многоседмични ходения по психолози не ми бяха показали. Възнамерявам да използвам това познание, за да предприема дългоотлагани нови професионални начинания. Много съм благодарна на Наталия и ще се включа и в други обучения.
Галя Мийкова
Прочетете повече
Обучението е перфектно, предвид ниската цена и респективно адаптирането на маратона към широка аудитория.
Роси Михайлова
Прочетете повече
- Когато написах три неща, в които мога да израстна, кариерата ми на съдия по наказателни дела и стъпките, които мога да направя зависеха от това кога ще се освободят места, за да се преместя от граждански за наказателен съдия. Още на следващия ден ми се обадиха, че има свободно място и ще се тегли жребий от желаещите за него... И се падна на мен! Беше много късметлийски и ми даде възможност да следвам вече написаните стъпки. След това приятелка ми каза как се възхищава на баланса, които имам между успешни кариера, личен живот и удоволствия. Така мисля, че съм постигнала съветите от маратона. Отделно подхождах доста емоционално, а сега отново съм спокойна, удовлетворена и в хармония. Маратонът отчитам като полезен и зареждащ с енергия, за което благодаря ☺️
Красимира Гергева
Прочетете повече
След Гейши 2 мога да кажа, че се чувствам още по-осъзната, с ясна насока върху какво имам още да работя. Определено пораснала.
Елеонора
Прочетете повече
- Научих и си дадох отговор на някой въпроси. Преди маратона мислех че нямам път на пред Бях замръзнала и карах на авто-пилот. Сега имам нови цели ,ще се опитам този път да бъда по постоянна. Да обичам повече себе си. Благодаря ти Наталия!
Анилесев Христова
Прочетете повече
Казваха ми, че ще има разлика в живота ми след “Гейши 1 и 2”… не вярвах! Обачееее… има! Има! Има! На всички невярващи като мен, пожелавам да си позволят лукса да минат през това торнадо, което ти дава много отговори! Благодаря на Наталия, много я харесвам и следя, но не очаквах такава промяна! Имаше болка, не отричам, но бях предупредена за това, поех риска и съм доволна! Сега вече мисля, че са ми необходими още няколко семинара 😁 като синергия, чистене на травми… изведнъж огладняваш за информация! И когато знаеш, че има кой да ти даде адекватен отговор, започваш да се възползваш! Благодаря! Благодаря! Благодаря!❤️ Невероятни сте!
Йоанна
Прочетете повече
Взела съм няколко от курсовете Ви. Не знам кой имаше най-силно влияние, но сега единствената ми зависимост е към лекотата в живота ми. Това чувство микс на удовлетворение, пълнота, безгрижност, вълнение, обширност, сила, любов и благодарност са ме обляли от известен период. Чух толкова много неща които ме доведоха до “Аха” момент. Мирогледа ми се промени изначално, и предпочитам новия, по-леко ми е.
Елза Бързева
Прочетете повече
В съвкупност с предишните маратони, които правих при Наталия мога да кажа категорично, че много ми помогнаха. От доста време работя върху себе си с няколко терапевта, но начина по който работи Наталия за мен е много по достъпен и разбираем. Отдавам тези бързи резултати точно на подхода, който има. Благодаря на целия екип на Наталия и си пожелавам да продължавате да правите всичко със същата страст, защото всички имаме нужда от такива хора като Вас. Огромна благодарност още веднъж ❤🙏
Михаела Чакалова
Прочетете повече
Уникално! Истинско щастие за вътрешното ми дете, изграждане на възрастния, невероятно! Обожавам този семинар 💕💕💕
Цветомира Митева
Прочетете повече
Благодаря за вдъхновението и за позитивната енергия! Успех в създаването на още чудеса! ❤️
Вера Н.
Прочетете повече
Предложих на моя Творец да се оженим след 13 годишно съжителство и 2 деца и вече имаме 3 дни до подписването!
Предишна
Следваща

Базов пакет

базов пакет

199лв

Пакет ГЕЙШИ

пакет гейши

796 лв.

Колебаеш се дали този маратон е подходящ за теб? Гледай първата лекция напълно БЕЗПЛАТНО и прецени сама!

За Информация:

  ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg