НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн Маратон

От резерва в единствена

Наталия Кобилкина

Ако следвате съветите ми, съвсем скоро вашата мечта ще се превърне в реалност!

Всяка жена може да стане ЕДИНСТВЕНА за своя мъж, при това без да полага кой знае какви невероятни усилия. Просто повечето дами не разбират как се поддържат успешни отношения с любимия си. Затова вместо щастие, получават разбито сърце.

Работейки като психолог повече от 20 години и помагайки на хиляди жени, категорично да заявявам две неща:

1

Вие имате всичко необходимо, за да получите желаните отношения с мечтания мъж;

2

Ако се научите да използвате правилно вашата природна женственост, ще можете да привличате удовлетворяващи отношения, без да се жертвате и борите за тях;

Повечето жени се сблъскват с огромни проблеми, когато говорим за любовта! Това е толкова тъжно и неприятно. Отношенията трябва да носят лекота и спокойствие, а не да затормозяват нежното сърце на дамите.

Защо е толкова трудно да имаш любящи отношения?

От малки сме се свикнали да вярваме, че за мъжете трябва да се борим, да ги очароваме и съблазняваме. Едва ли не да молим да изберат именно нас. Това издигане на партньора в култ и приписването му на свърхчовешки качества го поставят в позиция на личност по-важна от жената. Затова е неизбежно, че накрая ние получаваме разочарования.

Случвало ли ти се е:

Ако да – не си сама! 99% от жените се сблъскват с тези проблеми. Мъжете разбиват сърцата на дамите с едно щракване на пръстите. Когато не ценят партньорките си, дори не губят време да обяснят защо постъпват така и си тръгват без извинения.

Като психолог и жена откривам 3 основни причини защо мъжете не искат сериозни отношения с теб:

Имаш доста детски травми, ниска самооценка като дама, плюс недостиг на женска енергия и слабо развита любовница в теб;

Изобщо не разбираш мъжката психология и нямаш опит и знания за изграждане на отношения;

Още страдаш от предишните връзки и не можеш да се освободиш от негативните преживявания с бившите;

Когато решим тези проблеми – щастливите отношения ще станат твоята нормална реалност.

Какво ще правим в програмата?

В продължение на 5 дни ще работим с твоята психика, използвайки знания по психология, констелации, медитации и провокативна психотерапия.

1 ден: Подготвяме полето за нови отношения

желания

Когато искаме да привлечем своя единствен мъж в живота – трябва да подготвим правилно полето си за това. На този етап ще разчистим старите неща, които ни пречиха в предишните отношения. Ще отработим нашите вярвания по отношение на любовта и връзките.


Констелация: „Аз и любовта“

Медитация: „Изчистване на старите модели и как да направим създадем поле до нас, за да бъдем в щастливи отношения“.

2 ден: Вибрация на любовта и щастието

Как да създадем до себе си нова вибрация на любовта. Защо трябва да имаме минимум 5 обожатели и как се прави това. От какво се страхуват мъжете и какво ги привлича в една жена? Езикът на тялото и изречения, които провокират мъжете да ви обърнат внимание. Флирт, забавление, с кой и кога трябва да правим сэкс и с кого не. Получаване на внимание, време и подаръци – какво даваме в замяна? Как да играем и едновременно да се наслаждаваме на флирта? Как да спрем да сме добри момичета и да станем сэксуални жени?

Констелация: “Аз и моят партньор“

Медитация: „Копнежите на моето сърце и как да отключим способност към близост и любов“

3 ден: Сэкс и как да се радваме на уникална интимност от първия път

Повечето мъже не дават втори шанс на първия сэкс! Ако от първия път нещата в леглото не се получат и на теб ти трябва време – често той не се решава на „реванш“ след дебюта. Ти трябва да бъдеш наистина зашеметяваща от първия път, за да те пожелае отново. Мъжете се влюбват в жената чрез сэкс. Това не единственото важно, но е доста основополагащо. Как да имаме уникален сэкс? Какво той истински очаква от една жена? Какво да направим, ако се появят проблеми по време на първия интимен контакт (липсата на ерекция, бързо свършване и т.н.) Констелация: „Аз и сэксуалност“
Медитация: „Отключване на моята сэксуалност и природна женственост“

4 ден: Как от сэкс влизаме в отношения

Стадии на отношенията, от какво започваме, как да определим за всеки мъж неговата мотивация да влезе във връзка? Какво го плаши и го кара да се отдръпне? Какво го провокира да се доближи и да пожелае изграждане на близост. Стъпките на любовта. Кога е моментът да говорим за отношения и кога прекалено рано? Как да се насладим на връзката, без да имаме план и стратегия?

 

 

Констелация: „Аз и моята близост“

Медитация: „Откриване на своето сърце за любовта и отношенията“

5 ден: Как да развием тези отношения и да станем единствената

Какви качества притежава жената, която е избрана за единствена от своя мъж? Как да изградиш тези достойнства в себе си? Как да преминеш от свита на обожатели в моногамни и любящи отношения? Как да напуснеш резервната скамейка и да поемеш главната роля в своя живот? Как да вдигнеш своята цена на сэксуално брачен пазар – практически рекомендации и упражнения. Констелация: „Аз и моето щастливо семейство“

Медитация: „Аз съм единствена за моя любим“

Искаш ли да си единствената?

Базов пакет

Цена: 

499 лв

ВИП пакет
ИЗЧЕРПАНО

999 лв

Даймънд пакет
ИЗЧЕРПАНО

1599 лв

За Информация:

☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg