НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Как да излъчваш класа и стил чрез дрехите с лондонски стилист на звездите

deni kiro

Тогава те очакваме на нашия уебинар “Как да си секси и елегантна за празниците”

Всяка една от нас иска да се чувства най-красива и специална на предстоящите тържества. Не винаги обаче бюджетът ни позволява големи разходи и ние чувстваме, че няма да сме принцеси и това ни кара да се разтроим. Но не е точно така. Ако имаш до себе си професионален стилист обучен в най-добрия университет за мода в Англия – това не е проблем за теб. Ние ще те научим как с минимум разходи можеш да постигнеш максимум резултат.
стилна винаги

Тази програма е за тези, които:

имат много дрехи, но няма какво да носят

не се чувстват истински красиви и привлекателни и имат усещането, че дрехите, които купуват, не им стоят по най-добрия начин

искат да имат дрехи, които наистина ги карат да се чувстват привлекателни и красиви

искат да вървят в крак с модата

Какво ще правим на уебинара:

Водещ: Дени Киро

Eдин от най-популярните стилисти на Лондон повече от 9 години

Тя подбира дрехи за известни личности, звезди и политици. Завършила е Академия на изкуствата в Лондон, с професия дизайн. Също има образование по психология и коучинг, което и помага да бъде максимално полезна за своите клиенти като намира точния стил за всеки човек чрез психологията и модата.

 

Тя е стилист на Наталия Кобилкина и ето какво казва Наталия за нея: Това как изглеждам винаги е било важно за мен и от лична, и от професионална гледна точка. Давах доста пари за дрехи, но при това имах усещането, че нямам какво да нося. С Дени първо започнахме с разчистване на гардероба и видях корено ново приложение на старите дрехи. После научих понятието “капсула” и това ми даде огромна лекота в комбинациите на дрехи, защото всяка една може добре да се съчетава с останалите. Всеки шопинг с нея е като психотерапия и е много приятно да имаш малко дрехи, но всяка една да е точно в десятката. Искам да дам възможност на повече хора да се научат как се прави капсулен гардероб и да се чувстват красиви и модерни.

 

Често ти сама не си позволяваш да се чувстваш красива и специална. С нас ще имаш възможност да изчистиш от съзнанието си ограниченията и страховете относно своята визия и да се почувстваш истински красива и привлекателна.

Как да излъчваш класа и стил чрез дрехите с лондонски стилист на звездите

100 лв
  • 2 часа уебинар на запис
  • Бонус: 50-минутна препрограмираща медитация с Наталия “Сияеща женственост и лекота”.
  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп.

За Информация: тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg