НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Как да развиваме емоционалната интелигентност на децата?

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Емоционалната интелигентност включва както способността на хората да разпознават и управляват собствените си емоции, така и умението им за общуване.

Ученето на децата на емоционална интелигентност, да разпознават чувствата, да разбират откъде идват и да се научат как да се справят с тях, поставя основите на най-важните умения за успех в живота.


За какво ще говорим?

– Формиране на емоционалната интелигентност
– Петте компонента и ключове за развиването на ЕИ.
– Бонус Тест – Емоционално интелигентни ли сме?


Коя е Тина?

Тина Драгнева-Личева е майка на две деца, филолог и педагог, сертифициран инструктор по международната програма Трениране на ефективни родители към GTI, Монтесори обучител.


Кой е треньорът?

Тина Драгнева-Личева

Завършила е бакалавър по Немска филология с педагогически профил. Сертифицирала е курс по Монтесори педагогика към Асоциация Монтесори – Ръка за Ръка (член на Montessori Europe и Pacific Northwest Montessori Association) и е инструктор по програмата „Трениране на успешни родители“ на Институт Gordon Training International (GTI ) по системата на номинирания за Нобелова награда д-р Томас Гордън. Към момента следва магистърска програма по Детска и юношеска психология. Води уебинари на теми за родителство и възпитание, курсове за „ Трениране на ефективни родители“, провежда индивидуални консултации.…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

  • 1 видео – 39 мин .
  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

80лв.

На запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!