Йога

Изкуство на живот

Практикуването на йога ни помага да водим един по-пълноценен и изпълнен с позитивизъм живот.

Йога е науката, която води по пътя на опознаване на човешката същност и целта й е достигане до чистото съзнание, покоя и блаженството в нас. Йога ни разкрива скритите закони, които управляват ума, и ни дава средство да се справяме с емоции като гняв, угризения, вина, завист, страх.

 

Йога ни учи как да запазим баланса си, когато сме радостни и щастливи, и как да преминаваме с успех през стресови ситуации, запазвайки самообладание.

 

Чрез йога ние се грижим за нашето тяло и ум, което ни зарежда с енергия и хармонизира живота ни, прави ни по- щастливи, по-спокойни и по-успешни.

Общи ползи от йога

Подобрена гъвкавост

Укрепване на мускулите и повишен мускулен тонус

Повишена жизнена енергия и чувство за виталност

Регулирано сърдечно кръвно налягане и здраво сърце

Състояние на спокойствие и уравновесеност

Поддържане на здравословно тегло

Висок имунитет

Релаксация на ума

По-бърз метаболизъм

?

Какви са ползите от практикуването на йога

Практикуването на йога довежда ума в настоящия момент, освобождава стреса, балансира емоциите и влияе благотворно върху храносмилателната, отделителната, кръвоносната, нервната и всички други системи в организма. Практикуването на йога ни помага да водим един по-пълноценен и изпълнен с позитивизъм живот.

Йогата е достъпна за всеки и се адаптира към особеностите на човека, независимо от възрастта му, теглото му, произхода, или вероизповеданието. Ограничение може да има само при наличие на някакъв физиологичен проблем или сериозна скорошна травма.

 

Много важно правило е тялото никога да не се подлага на болка

 

Нормално е да има усещане за лек дискомфорт, но ако има болка, това призовава да не се насилваме. Сред съветите, които дават специалистите, са йога да се практикува на празен стомах

Йога не само променя начина, по който виждаме света, йога трансформира човека, който го вижда. Практикувайте с любов и вдъхновение

Йога не само променя начина, по който виждаме света, йога трансформира човека, който го вижда. Практикувайте с любов и вдъхновение.

Пакет

250лв

ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ:

За информация:  clients@natalia.bg