НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн Маратон

Любовна карма

Как да изчистим нашата карма, за да имаме щастливи отношения

Тази година много хора се развеждат и често виждам повтарящ се модел. Ако не си изчистил старите модели от предишните си отношения, ти влачиш всичко това в новите.

Често моделите от минали животи и родовите модели влияят по същия начин на твоите настоящи отношения и те постоянно се провалят. Първо трябва да изчистим лошата карма от душата и сърцето си, за да имаме щастливи отношения.

Тест как да разбереш, че имаш лоша карма в отношенията:

Ако се разпознаваш в една или няколко от тези точки – време е да работиш, за да смениш своята любовна карма.

Изчистването на любовната карма ще доведе до щастливи и любящи партньорства.

Какво ще правим:

След този маратон ще се почувствате изчистени, ще засилите своето женско здраве. Програмата е много подходяща за жени, които планират бременност или искат да срещнат любящ и истински партньор.

Гледай първата лекция БЕЗПЛАТНОТ и се включи!

Вижте какво споделят хората след обучението:

Т. А.
Прочетете повече
Наталия, искам сърдечно да ти благодаря! Аз съм психолог и терапевт и съм инвестирала 20г в терапия и обучения. Толкова добре, колкото след твоите семинари, не съм се чувствала никога. Имаш приятел и фен в мое лице.
А. Н.
Прочетете повече
Маратон Любовна карма ми се отрази много позитивно и ми помогна да направя промени в себе си и да осъзная много неща, за които не намирах отговор.
А. П.
Прочетете повече
Дълго чувствах много дълбока вина за някои мои проблеми. Също така обвинявах майка си за нейния студен характер. Благодарение на Маратона аз открих причините и намерих вътрешен мир.
С. П.
Прочетете повече
За мен този маратон беше много дълбок процес, който ми донесе душевен мир. Чувствам се по-добре относно разбирането и приемането на миналото ми. Надявам се това, което отработих сега, да се отрази хубаво на бъдещето ми.
А. С.
Прочетете повече
Маратонът ми се отрази много добре, изключително освобождаващо от миналото и осъзнаващо защо са се случили определени неща в живота ми. Този маратон беше точно това, от което имах нужда в най-подходящото време. Благодаря на Наталия.
Предишна
Следваща
Базов пакет

Цена: 

199лв

ВИП пакет
Изчерпано
Цена: 807лв

199лв

Даймънд пакет
Изчерпано
Цена: 848лв

499лв

За Информация:

☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg