НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Мис Автентичност

Мис Автентичност

такава съм

на запис | продължителност – 2 часа

Когато започнах да пиша програмата се запитах: „Какво търсят всички мои клиенти?“. Без колебание си отговорих сама: „Себе си!“

За някои пътят към откриването на своята лична автентичност преминава през партньора, за други – чрез успеха и парите. Не липсват и такива, които издирват индивидуалността си, ползвайки за огледало своите приятели и деца.

Автентичността винаги е водеща ценност за мен. Тя ме отличава от всеки друг човек на тази земя и е напълно в кръга на нещата околните да се отнасят с мен по различен начин.

В основата на това обаче лежи моята увереност в себе си. Аз извоювах правото да се откроявам и никога не губя време да се сравнявам с другите.

Ако чувстваш, че не се вписваш в общоприетите норми и стандарти – чудесно! Използвай това като най-силния си коз! Превърни автентичността си в свой бранд. Така винаги ще бъдеш забелязвана от подходящите хора и ще влизаш в отношения, от които неминуемо ще имаш позитиви.

Не забравяй, че когато човек губи своята автентичност – той се обезличава.

Хората, които не показват истинската си същност, са комплексирани и всеки може да забележи фалшивата им актьорска игра. Обикновено те винаги са отхвърляни и това е напълно обяснимо. Никой не желае в обкръжението си човек с маска. Такова поведение изпива цялата енергия и не води до нищо конструктивно в живота.

За какво ще говорим:

Помнете, само ако вие сте истински и автентични – партньорът ще ви отвърне със същото.

Това е много ценен семинар, защото ще ви помогне да осъзнаете, че в живота има спадове и не винаги печелим пари, блага, приятели и любов.
Най-важното обаче е да не загубим себе си!

Вижте какво споделят хората след обучението:

А. Т.
Прочетете повече
Семинарът беше изключително полезен, Наталия има невероятна енергия и чувство за хумор, винаги дава всичко от себе си, а дори и повече. Моята приятелка се разплака, а аз преосмислих доста неща.
Д. М.
Прочетете повече
Курсът "Мис Автентичност" ме потопи в дебрите на собствената ми личност и отключи в мен способности да отговарям честно за себе си, да имам увереността да се заявявам - "Такава съм!", да осъзная какво ми носи щастие и да разчупя моделите, които ми пречат да проявя истинското ми аз. Практическите занимания бяха много полезни и ми помогнаха да говоря открито за онова, което не харесвам у себе си и да успея да трансформирам своите минуси в плюсове. Да осъзная какви модели от детството преповтарям в зряла възраст и как да създам нови правила за себе си. Курсът ми помогна да осъзная, че едновременно можем да имаме автентични отношения и да отстояваме личните си граници, като е необходимо да заявим стандартите си и договорим със себе какво позволяваме и какво не. Важно ми беше и осъзнаването, че за да отключим автентичност в партньора, трябва самите ние да сме напълно автентични и неподправени. Ценно за мен беше да разбера, че благодарение на автентичността си бихме могли да постигнем желаното, ако сме конгруентни и си позволим вътрешно да поискаме. От курса си тръгнах с много осъзнавания за мен и взаимоотношенията ми с останалите, по-уверена в себе си и готова да постигна, заявя открито и отстоявам своята автентичност, водена от вътрешния си глас, синхронизирайки разума и сърцето си.
С. В.
Прочетете повече
Семинарите с Наталия са винаги ползотворни. Контактът с нея е винаги е приятен и зареждащ. Благодаря, че я има и помага на толкова много хора в личностното им развитие.
Р. С.
Прочетете повече
Току що завърших курса „Мис Автентичност“. Лежах по гръб накрая, по време на медитацията, усмихвах се, прегръщах се, усещах се цялата, цялостна, щастлива, осъзната, автентична. Обичана жена, ....представих си как танцувам с един прекрасен мъж, нежен, миришещ прекрасно, с меки ръце и влажен, палав език... който ме носеше из дансинга под звуците на испански романс. Всички погледи бяха вперени в нас, а аз бях очарователна в блестящата червена копринена рокля, която той ми подари след като правихме любов вместо закуска..... Светлините са приглушени, музиката бавно се изгубва и се взирам в луната с благодарност. Чувствам се жива, обичана, достатъчна за себе си и за света. Благодаря на Наталия и екипа. Благодаря за грижите и възможностите, които ни даваш. Аз заслужавам това да се чувствам себе си.
Предишна
Следваща
Мис Автентичност – такава съм

Получавате неограничен достъп до записите. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

Цена:

129лв

Бонус: В програма ви очакват медитации за връзка със себе си и своето женско начало.

За Информация: ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg