НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Как да превърнем гнева в ресурс и да станем автентични?

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Тази програма е идеална за Вас, защото...


В нашето общество хората често нямат правилно отношение към гнева. Те или не си го позволяват, което води до депресии и панически атаки, или имат толкова много гняв във себе си, че не допускат никой близо до себе си, и се чувстват самотни, и отхвърлени.
Малко хора умеят да управляват гнева и да го използват като ресурс.


Какво ще правим?

⇒ В този уебинар ще погледнем на гнева и на нашата връзка с него по нов начин.
⇒ Ще изследваме как здравословният начин на изразяване на нашия гняв може да създаде поток и връзка в нашите взаимоотношения.


Нашата връзка с гнева е сложна. Не можем да не го чувстваме, а също така е трудно да изпитваме гняв и да го изразим. Гневът често е извън нашия контрол. Той възниква, когато се чувстваме застрашени или уязвими, неадекватни или засрамени.

Нашата реакция, вътрешна и външна, може да приеме много форми. Често ние се страхуваме да изразим нашия гняв, понякога дори вярваме, че не го имаме или че може да ни погълне. Нашето възпитание често ни казва, че гневът носи срам и показва загуба на контрол, но изразяването му може да бъде един от малкото начини да изразим някакви неудовлетворени нужди. В действителност, здравата връзка с нашия гняв, може да бъде мост към себе си и другите.


Кой е треньорът?

Милан Кармели

Милан Кармели работи като терапевт, използвайки метода на семейните констелации, работа с травми, дихателни практики, лекуване на травми от детството. Има дипломи по Организационна Психология и мениджмънт от City University, Сиатъл. Работил е като бизнес консултант за много световни компании. Фасилитирал е много процеси за промяна на бизнес стратегии в организации в САЩ, Европа и Израел. От 2005 г. се посвещава изцяло на терапевтичната работа с хора и води семинари в редица страни. В подхода си към хората комбинира когнитивната работа с телесно-ориентирани методи, за…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Гневът е от съществено значение за здравите взаимоотношения, ако знаеш как да го използваш правилно.

  • Запис, валиден 90 дни
  • 1 видео – 1 час и 26 мин

 

99лв.

На запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Онлайн курс: Как да превърнем гнева в ресурс и да станем автентични?”

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!