Онлайн запис

Онлайн курс: Как да превърнем гнева в ресурс и да станем автентични?

В нашето общество хората често нямат правилно отношение към гнева. Те или не си го позволяват, което води до депресии и панически атаки, или имат толкова много гняв във себе си, че не допускат никой близо до себе си, и се чувстват самотни, и отхвърлени.
Малко хора умеят да управляват гнева и да го използват като ресурс.

Водещ: >
Купи
- В този уебинар ще погледнем на гнева и на нашата връзка с него по нов начин.
- Ще изследваме как здравословният начин на изразяване на нашия гняв може да създаде поток и връзка в нашите взаимоотношения.

Споделяне

Нашата връзка с гнева е сложна. Не можем да не го чувстваме, а също така е трудно да изпитваме гняв и да го изразим. Гневът често е извън нашия контрол. Той възниква, когато се чувстваме застрашени или уязвими, неадекватни или засрамени.

Нашата реакция, вътрешна и външна, може да приеме много форми. Често ние се страхуваме да изразим нашия гняв, понякога дори вярваме, че не го имаме или че може да ни погълне. Нашето възпитание често ни казва, че гневът носи срам и показва загуба на контрол, но изразяването му може да бъде един от малкото начини да изразим някакви неудовлетворени нужди. В действителност, здравата връзка с нашия гняв, може да бъде мост към себе си и другите.

Гневът е от съществено значение за здравите взаимоотношения, ако знаеш как да го използваш правилно.

Цена: 50лв.

За информация: София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg

Споделяне