НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

21 дневно предизвикателство

Овладей силата на

манифестирането

на запис
Превърни се в Мастър Манифестор

Представете си способността да създавате картини толкова ясни и мощни, че стават реалност, знаейки как да оформяте времето и пространството според вашите желания. И да изпитвате абсолютно удоволствие и свобода във всеки момент, защото сте основният архитект на своя собствен живот.

Предлагаме ви уникална система за манифестиране на желания във всяка сфера на живота - любов, пари, кариера и други.

Ключът към тази система се крие в това, как тя пробужда петте съществени супер сили дремещи вътре във вас, благодарение на които вие ще се превърнете в мастър манифестатор.

Мощно визуализиране

Мощно визуализиране

Вашата способност да проникнете през мъглявината, да се свържете с желанията на душата си, да ги видите с абсолютна яснота и да ги пренесете във вашата реалност.

Разширение

Разширение

Действието на разширяване на вашия енергиен капацитет и създаване на пространство, в което да поканите най-големите си желания и мечти.

Преодоляване

Преодоляване

Способността да определяте и приемате личните си ограничения и страхове, като ги преодолеете чрез алхимия на манифестирането.

Хакване на личността

Хакване на личността

Ще се срещнете с новата и по-добра версия на себе си, като препрограмирате своята самоличност.

Ускоряване на манифестацията

Ускоряване на манифестацията

Стесняване на времевите рамки и разбиване на илюзията за време, така че вашите желания да се осъществяват още по-бързо.

Каня те да се присъединиш към това
21-дневно предизвикателство, ако:
21-дневно предизвикателство
Какво ще усвоите в тази програма?

1)

Ще осъществите мечтите си с рекордна скорост

Независимо дали става въпрос за стартиране на успешен бизнес, превръщане на годишния ви доход в месечна заплата или постигане на тялото на мечтите ви: големите цели, които някога са изглеждали толкова далечни и недостижими, сега ще започнат да се превръщат в реалност с изумителна скорост и лекота. Ключът е да прилагате инструментите за манифестация, скрити в тази програма.

2)

Ще изградите дълбоко доверие в себе си и вашите избори

Доверие, позитивност и непоклатимо усещане за сигурност са горивото за постигане на мечти. Ще препрограмирате съзнанието си така, че да излъчвате тези емоции безусловно като премахнем от полето ви всички саботажи, съмнения и тревожност на емоционален и енергиен план. Това ще ви помага в моменти на трудности или усложнения винаги да сте в хармония и баланс, движейки се в правилната посока.

3)

Ще повишете качеството си на живота и чувството на радост във всеки един момент

Докато манифестирате вашите мечти и желания, ще забележите нов блясък и ентусиазъм, който изпълва всеки аспект на реалността ви. Ще започнете да усещате живота по нов начин, качеството на вашите мисли и емоции ще се промени драстично и ще намерите източници на радост и благодарност навсякъде – често дори на най-малко вероятните места.

4)

Ще настроите начина си мислене на честота на "Успех"

Хората, които постигат невъзможното, са тези, които живеят така сякаш всичко е възможно. Ще овладеете този ключов мисловен процес чрез редица инструменти, които ще пренаредят невронните ви връзки и ще пренастроят вибрационно ви поле на нивото на “успеха”, така че той да бъде толкова естествен за вас, колкото ставането сутрин.

5)

Ще се превърнете в мастър на поставянето и постигането на цели

Изкуството на манифестацията и поставянето на цели се допълват прекрасно. Ако преди сте постигали целите си бавно, губели сте фокус или сте изпитвали затруднения в правилното им поставяне сега ще се научите да го правите интуитивно. Ще си поставяте вдъхновяващи цели, които ви дават криле и осъществяването им се случва гладко и приятно… като магия!

6)

Ще се научите да живеете с ясно намерение, цел и присъствие

Докато преобразявате вътрешния си свят, ще изживеете квантов скок в начина, по който виждате и приемате външния свят. Ще се научите да вземате съзнателни решения, които резонират с най-доброто за вас, ще се научите да правите интуитивни избори и да вървите по правилия път, за да стигнете до целта. Ще се научите да бъдете тук и сега.

Какво ще правим?

По време на тази 21-дневна програма ти ще преживееш вълнуваща и разтърсваща трансформация. Подготви се, защото заедно:

21-дневно предизвикателство
21-дневно предизвикателство

Всичко, което искате, е там и чака да попитате. Всичко, което искате, също иска вас. Но трябва да предприемете действия, за да го получите. Готови ли сте да преобразите живота си? В рамките на тези 21 дни ще изкристализирате своето желание, ще се срещнете с вътрешните си демони и ще се освободите от всичко, което повече не ви служи.

Ще се превърнете в Мастър Манифестор и творец на собствената си съдба!

Овладей силата на манифестирането

199лв
99 лв
  • 21 аудио записи с продължителност до 20 минути
  • Медитации и практики

Вижте какво споделят хората след обучението:

А. М.
Прочетете повече
Здравейте! Този маратон за мен беше истинско удоволствие и толкова смислено продължение на събитията, случили ми се последните 1-2 месеца. Имаше много неща, които вече знаех (пак от Наталия), но сега и осмислям и изживявам по различен и по-смислен начин; естествено имаше и много нови неща за мен. А абсолютно ново ми беше да преживея този маратон с още 200 души и повече даже. Досега винаги оставях маратоните за " някой друг, когато имам време" и все съм ги гледала на запис. Но сега беше различно и толкова по-хубаво. Този маратон наистина дойде в най-подходящото време от живота ми и ми повлия по най-качествения възможен начин. Благодаря на Наталия и целия страхотен екип! Правите чудеса! С много любов, Анита Мехомийска
М. Г.
Прочетете повече
Много стимулиращо, мотивиращо и вдъхновяващо. Много ми хареса маратонът и този точно формат с кратките аудио записи. Ден 2, 3(с тичането) и ден 10 (чудеса) за мен бяха най-докосващи и трансформиращи, имах най-силен клик на тях. Направих всички домашни и дори, когато слушайки си казвах, че това не е за мен и нямам какво да науча, точно на тази тема като седнех да пиша на листа се оказваше, че нещо излиза. Полезно ми беше да чета на другите момичета домашните - допълвах си неща за мен, за които не бях се сетила. Интуитивно започнах да тичам 2 месеца преди маратона, но с маратона усетих огромна мотивация и силно ми се повишиха резултатите. Повечето медитации ги правих тичайки и мисля, че имаха още по-голям ефект.
Т. Д.
Прочетете повече
Програмата манифестация беше вълнуваща, вдъхновяваща, мотивираща със цел! Искам да има подобни или по същия формат обучения всеки ден за нашето развитие, осъзнаване като начин на живот, това е храна за нас! Доволна съм, всеки ден с отварянето на очите мисълта ми беше нетърпелива какво ще каже Наталия днес, какво ли ще правим! Тя и нейния екип, както винаги беше професионално и ме изненадваха беше много интересно и забавно! Много ми е хубаво със Вас! Благодаря на Наталия, екипа и на всички хора във вайбър групата! Обичам ви!
Р. С.
Прочетете повече
Изкара на повърхността мои вътрешни конфликти, за които не се бях замисляла и трябва да отработвам. Накара ме да се огледам по-внимателно в себе си, да премахна блокажи и травми. Помогна ми да разбера, че освен мислите и действията са важни!
Ц. Ц.
Прочетете повече
Програмата е много вдъхновяваща, мотивираща и развиваща. Провокира ме да се замисля над много аспекти в живота ми и ми даде нов прочит на ежедневието ми, програмата ми и навиците, които имам. По много мек начин води до промяна.
М. Г.
Прочетете повече
Страшно много ме зареди този маратон с желанието да ЖИВЕЯ! Моята лична цел тази година съм АЗ и да обогатя живота си, да се изпълня с ресурс. Този уикенд съм на плуване - нещо, което все отлагах и съм решена да преборя този мой страх. Също така, през маратона претърпях лична турболенция, която ми помогна да осъзная как съм пренебрегвала себе си и желанията си и ме накара да искам да търся себе си. Беше страхотно да се чувствам част от една общност, няма да забравя съобщенията на всяка една дама тук, която ме подкрепи и поздрави за моето трудно решение! Стартирам новата година вдъхновена и можеща! Благодаря от все сърце!
Й. Т.
Прочетете повече
Беше много полезно. Лично за себе си аз осъзнах много неща, които бъркам и с които сама се ограничавам от постигането на целите ми. @⁨Natalia Kobylkina⁩, много ми помогнаха практиките, сега имам яснота и вече действам.
Д. Д.
Прочетете повече
Благодаря и аз на Наталия и екипа за обучението! Във всяко обучение има полезни неща, които човек открива за себе си. Аз разбрах, че имам още много да уча и да прилагам на практика. Аз живея в момента живота на моите мечти - имам вътрешния мир, имам подкрепата на Висшата сила, на съпругът ми до мен, благодарна съм за всичко, което е дошло при мен. Но дори когато човек е постигнал мечтите си, отново има нужда от развитие, то е непрекъснат процес и той продължава до края на живота ни. Аз имам още да уча и още да сбъдвам. Аз съм от хората, които не обичат да излизат от зоната на комфорт, а виждам как ми се налага. Благодаря на Наталия, че ни побутва да излизаме от тази зона, с нейните обучения винаги се случват позитивни промени! И чудеса!
Предишна
Следваща

За Информация:
☏ тел.: 0884 277 877 |  clients@natalia.bg