НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

7-дневно предизвикателство

ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ ПЪТЯ НА ДУШАТА ТИ

Маратон на запис

“НАШАТА ЗАДАЧА В ЖИВОТА Е ДА НАМЕРИМ СВОЯТА ДЪЛБОКА ДУШЕВНОСТ И СМЕЛО ДА СЕ ХВЪРЛИМ С ГЛАВАТА В НЕЯ.”

- ФИЛ КУЗИНЬО -

За какво е това предизвикателство?
Знаете, че всички ние носим дълбоко в себе си душа. Някои вярват, че нашите души са безсмъртни същества, които се прераждат отново и отново, докато накрая научат това, за което са дошли. Обикновено нашите души имат път – път, който малко от нас успяват да открият.
Тези от нас, които не успяват да открият пътя на душата си, се борят.
Те не живеят в потока. Те растат демотивирани и депресирани. Освен това не успяват да материализират мечтите си и да живеят с лекота. Не искате да живеете като тях, нали?
Запишете се за
7-дневното предизвикателство

Запишете се за

7-дневното предизвикателство и:

1)

Вникнете в по-дълбока и по-древна част във вас и разкрийте тайните на живота.

2)

Изравнете се с потока на Вселената като стъпите на пътя на душата си.

3)

Станете по-здрави, по-щастливи и по-спокойни, като преоткриете шепота на душата си.

4)

Започнете да живеете с чувство за божествена цел, любов и приемане.
“Нашите души са нашите най-големи водачи. Те държат картата към лабиринта на живота! Време е да чуем гласа им и да живеем според него.”
– Наталия Кобилкина –
Какво ще научите?
Целта на това предизвикателство е доста проста… да ви помогне да събудите своя вътрешен Бог, известен още като вашата душа, и да ви помогне да следвате неговите насоки, цел и път!
Само през първите няколко урока ще се почувствате много по-изравнени с душата си. Ще започнете да забелязвате знаците, които Вселената ви дава. Вече няма да се налага да разчитате на чужди мнения и съвети; по-скоро ще имате дълбоко доверие в собствената си ДУША. Стъпка по стъпка ще видите пътя на душата си да се простира пред вас, осветявайки всеки голям крайъгълен камък, който тепърва предстои.
Дайте си шанс да намерите мисията си. Дайте на вътрешния си глас водеща роля в живота си.
Нека душата ви бъде водач!
За кого е това предизвикателство?
Фокусирано върху дълбока, вътрешна работа, това предизвикателство има за цел да ви помогне да чуете шепота на душата си и да го оставите да ви води напред. Отделете тези 7 дни, за да се свържете отново с интуицията си, да укрепите този вътрешен глас и да стъпите по пътя на душата си.
Това предизвикателство е идеално за тези от вас, които:
Какво ще правим?
Посветено на това да ви помогне да разгърнете вътрешната си сила и да установите по-голямо доверие във вашите интуитивни способности, това предизвикателство е ключът към нова глава от живота ви – както като индивид, така и като душа! През тези 7 дни ще се потопим в езотеричната психология и коучинга, за да ви помогнем да възстановите вътрешното си доверие, да стъпите по пътя на душата си и да откриете целта на живота си.
Заедно:
ЗА НАТАЛИЯ

Като семеен терапевт, психолог и автор, Наталия Кобилкина спечели международна слава с преобразяването на живота на хората! През цялата си кариера тя е помагала на хора от над 50 страни. Обиколила е света, изнасяйки семинари и променяйки вярванията в различни краища на света.

Отдадеността на Наталия да променя живота на хората, да подобрява взаимоотношенията им и да помага за установяването на нови такива е направила хиляди хора по-щастливи. Ефективността в методите на Наталия й помагат да се справи със стари травми, да премахне блокажите и да постигне положителна промяна в живота на своите клиенти. Това е сред основните принципи на Наталия! Освен тях, други такива са дискретността, добротата, свободата и любовта. Принцип, който стои в основата на философията на Наталия, е да даваме любов и да живеем чрез тази енергията, особено в онези моменти, когато това е последното нещо, което бихме искали да правим.

Не пропускайте този шанс да се превърнете във великолепната, самоуверена жена, каквато сте родени да бъдете!

7-дневно предизвикателство: Завръщане към пътя на вашата душа

119 лв. 

За информация:  clients@natalia.bg