НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Гейши - Щастлива Жена
Гейши - Щастлива Жена
Гейши 3

Системата ГЕЙШИ

да отключиш своята лична сила по пътя на преобразяването и щастието

Готова ли си да дебютираш на сцената на твоя живот като гейша?

Гейша – жена, творяща красота. Издигната в култ в Япония и привличаща любопитството на хора от цял свят. От векове тази удивителна представителка на елита в страната на изгряващото слънце предизвиква възхищение и преклонение, както от мъже, така и от дами. Тя е жена-муза, която здраво е стъпила на краката си и осъзнава своята мощ. Има много лица, умее да влиза под кожата на всеки и е наясно, че няма конкуренция.

В миналото кандидат-гейшите са изучавали години наред формулата за успешна комуникация, умението да въздействат на другите и собствената си уникалност.

Аз създадох безпрецедентна система, чрез която да предам знанията и тайните на тази жена, която достойно може да намери място в класацията „Новите 7 чудеса на света“.

Процесът на трансформация ще размести из основи най-дълбоките пластове на твоята душевност, ценности и възгледи. В края на приключението ти ще си нова жена, която знае какво иска от живота и приема с усмивка, всичко, което Вселената поднася.

Какво включва пътят?

За да градиш новото си Аз, първо трябва да се помириш със себе си. Няма значение на каква възраст си – винаги можеш да започнеш на чисто. Признай на глас какво наистина искаш, с какво трябва да се сбогуваш и избери своето щастие. Ще се изненадаш колко интересна личност си всъщност ти, когато „съблечеш“ очакванията на другите към теб!

Как ще постигнем желаните резултати?

За кого е обучението?

След маратона ти вече ще знаеш, че процесът на усъвършенстване започва от твоята душа.

След като осъзнаеш собствената си сила е време да се научиш и как правилно да я използваш. Тези знания са ти нужни, за да бъдеш свой личен терапевт. Това е твоята спасителна жилетка, която да те измъкне от удавяне при всяка ситуация, която като котва се опита да те задържи на дъното на отчаянието и примирението. Време е за нови навици, възгледи и самомотивация.

Какво ще правим в обучението?

Маратонът е подходящ за…

След обучението ще бъдеш осъзната, мъдра и съвсем нова жена!

Гейши 2

Гейшата се наслаждава на живота и има доверие във Вселената. Тя е на ясно, че всичко, което й се случва е само за нейно добро. Да живееш през своето сърце, а не според очакванията на обществото, е несравнимо богатство. Това е ключът към изграждането на щастлива връзка или „ремонт“ на отношения, които от години се лутат между спад и прогрес. Позволи си да постигаш всичко чрез женската си енергия.

Какви са стъпките към овладяването на новите знания и умения?

Защо да се включа в маратона?

След курса ще се научиш как да се довериш на своята интуиция и да живееш в хармония

Няма по-неустоимо качество, според мъжете, в една жена от това тя да може да избира кой е най-достоен партньор за нея. Тогава господата са длъжни да се потрудят, за да спечелят сърцето й. Обикновено дамата осъзнава своята ценност, когато е финансово независима. А какво по-добро от това да изкарваш доходите си със собствен бизнес? Да си жена предприемач в 21 век е напълно възможно. Достатъчно е да откриеш как да предложиш на света своите дарби, умения и таланти.

Какво е нужно, за да станеш бизнес-гейша?

След обучението ти ще …?

„Бизнес гейши“ е последният етап от трансформацията ти и ще ти помогне да бъдеш пример за подражание.

Гейша - жена, която твори красота...

Или това означава, че тя е жената, до която мъжът усеща светлина и отключва най-добрите си качества. Ще възвърнем своята светлина, така че да почувствате дълбоко удовлетворение и спокойствие. На тази вибрация стават истинските чудеса!

КАКВО СПОДЕЛЯТ УЧАСТНИЦИ В ПРОГРАМАТА:

Цветелина Кирилова
Прочетете повече
Обичам себе си и съм заобиколена с любов. Всичко ми се получава с лекота. Отношенията с майка ми се подобриха значително у се научих да поставям граници. Преоткрих себе си, силните си и слаби страни. Видях върху какво имам да работя . Този маратон беше едно невероятно, емоционално изживяване.
Анка Ангелова
Прочетете повече
- Осъзнах, че нося огромен товар от родителите си, но все очаквах те да се променят, за да съм и аз спокойна. Правех компромиси с надеждата, че ще се осъзнаят и ще имат по мъдро отношение към нещата. Разбрах че се заблуждавам и реших да се разгранича от тях, макар това да ми струва усилия и болка. Надявам се да имам сили да устоя и да не се връщам към старото положение поради чувство на вина.
Женя
Прочетете повече
Накара ме да преосмисля живота си и отношенията си с хората около мен. Даде ми насоки и желание за пълноценно развитие и щастлив живот.
Ася Пеева
Прочетете повече
Помага ми да се опозная, да простя и да приема с любов, всичко дори и грешките от миналото, които изникват като сенки в трудни момента.
Ивелина Александрова
Прочетете повече
Случи се нещо, което отдавна очаквах! Наталия умее да завихря енергията! Благодаря на изключително екзактния екип за професионализма!!!
Мила Христова
Прочетете повече
Припомни ми голямата картина, напомни ми, че вървя по пътя на себепознанието, показа колко много съм научила и къде трябва да обърна внимание. Смени гледната ми точка за връзките и отношенията, че човек може да избира, но винаги ще има взаимно изключващи се елементи.
Ваня Иванова
Прочетете повече
Чувствам се по-уверена в себе си, открих че притежавам архетип “Момиче” и че “Кралицата” е моя маска. Това ми помага по-уверено да изразявам себе си и да знам какви мъже привличам и как да развивам отношенията си с тях.
Десислаа Сергева
Прочетете повече
Всичко което съм усещала и по някакъв начин съм знаела, след маратона получих словесен изказ и обяснение както и отговори на много въпроси, които си задавах преди.
Августина Аврамова
Прочетете повече
Много неща започвам да осъзнавам. Работя по въпроса за смяна на моделите, които съм изградила във времето, но това съвсем е не лека задача. Благодаря на Наталия и екипа за всичко, което правите за нас.
Радина Павлович
Прочетете повече
Дълбоко осмисляне на отношенията ми с родителите ми и как това влияе върху живота ми, започнах да отстоявам себе си и да си доставям удоволствия, поставих себе си на 1 място, започнах нова работа и смених средата с нови хора, с подобни на моите интереси ! Огромно благодаря, Наталия !
Елисавета Топузова
Прочетете повече
Както всяко обучение с Наталия и това е променящо, трансформиращо и с много осъзнавания.
Роси Маринова
Прочетете повече
Много странно, чисто физически, изби ми сериозен херпес, после ечемик на двете очи последователно, главоболие и гадене с лека замаеност. Много плаках на писмата ,майка и татко не очакваха това от мен и бяха много развълнувани. Отношенията ни започват да се променят към по-добри.
Михаела Чакалова
Прочетете повече
Любовта ми - от тук започна великата ми трансформация като жена, избираща пътя на любовта. Благодарение на този уникален семинар се подобриха отношенията с мъжа ми и си позволявам да сложа себе си и развитието си на 1во място 💓
Предишна
Следваща
Йорданка Савова
Прочетете повече
На мен ми се отрази като пробуждане от дълбок сън и осъзнаване. Всичко за което говори Наталия вътрешно си го знаех, но пренебрегвах. Когато чуеш отговорите на въпросите от професионалист и човек, който не спира да изучава психиката и поведението на хората, това е като да общуваш с мъдрец. Най-голямата промяна при мен е, че придобих увереност, която досега ми липсваше Имам още много над какво да работя, но съм сигурна, че това беше първата и най-важна стъпка към положителната промяна за мен. Ще направя всичко възможно да поставям себе си и нуждите си на първо място, тъй като за мен това беше досега изключително трудно, но след маратона някак си стана нещо съвсем нормално и по-лесно. Благодаря на Наталия, че развива това, което умее и помага на хората да се събудят.
Гейши - Щастлива Жена

199лв

Гейши - Щастлива Жена

199лв

Гейши 3

199лв

базов пакет

199лв

Пакет ГЕЙШИ

пакет гейши

599лв

За Информация: ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg