НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

цялостна система на израстване

ИДЕОЛОГИЯ НА ЖЕНСКИТЕ АРХЕТИПИ

на запис

5 уебинара + 1 маратон

Пълнолунието изумява и удивлява от векове човечеството. Веднъж в месеца на небосклона грейва месечината в целия си обем и блясък. На всички е известно, че са необходими четири фази, за да се затвори цикълът. Това мистериозно и забулено с неизвестни небесно тяло винаги е било сравнявано с жената – мечта. Толкова изящна, недостъпна, магнетична и съвършена. За да бъде и тя изцяло изпълнена с женска сила, трябва да съчетава и хармонизира четири състояния. Психологът Карл Юнг ги нарича архетипи и развива теория, в която е закодирана безценна информация, в наследство на поколенията за хилядолетия напред.

Защо е важно да познаваме и развиваме четирите женски състояния?

Най-мощната сила на света е информацията. Когато сме наясно кои са нашите водещи архетипи, можем да работим за усъвършенстване на останалите, които ни липсват. Израстването изисква усилия и постоянство. Невъзможно е достигнем съвършенство за ден и то без да инвестираме нашето посвещаване на процеса. Ако приемем, че перфектната жена съчетава 100% качества, то във всеки архетип са заложени по 25% от необходимите достойнства и способности.

Кои са четирите архетипа?

Архетип "Момиче"

Архетип "Момиче"

Нежна, весела, игрива, жизнерадостна и изпълнена с живот. Тя кипи от ентусиазъм и позитивизми. Достатъчна е само едва усмивка, за да разтопи сърцето на човека срещу нея. Звънливият й смях може да се сравни с ромолене на поточе през пролетта. Провокира в мъжете желания да я пазят от беди, да я обсипват с подаръци и да копнеят за нейната компания.

Искаш ли да развиеш това състояние в себе си?

Вземи 2 часа уебинар, посветен на архетип "Момиче".

Цена: 149лв.

Архетип "Любовница"

Архетип "Любовница"

Огнена, страстна, сексуална, непредсказуема и фатална. Тя умее да съблазнява и омагьосва. В леглото с нея винаги е горещо и знае как да направи реалността по-вълнуваща и от най-смелите мъжки фантазии. След интимност с любовница, мъжът е зареден с енергия да превземе света и завинаги остава подвластен на нейната пламтяща личност.

Искаш ли да разпалиш това огнено състояние в себе си?

Вземи 2 часа уебинар, посветен на архетип "Любовница".

Цена: 149лв.

Архетип "Кралица"

Архетип "Кралица"

Мъдра, проницателна, добър събеседник, отговорна и с лидерски качества. Тя умее да изслушва и да дава отлични съвети. Нейният интелект я отличава от останалите дами и я кара да изпъква без да прави особено големи усилия за това. Тя не е родена да се вписва в рамки, винаги е различна и със своя красив ум респектира околните. Никога няма да я чуете да се оплаква, а гордо ще проправи път към целта си. Мъжете дават мило и драго, за да спечелят благоволението й.

Искаш ли да изпъкнеш, развивайки това грациозно състояние в себе си?

Каня те на 2 часа уебинар, посветен на архетип "Кралица".

Цена: 149лв.

Архетип "Хазяйка"

Архетип "Хазяйка"

Състрадателна, уравновесена, пазителка на семейното огнище, грижовна и отдадена на спокойствието и уюта. Тя има усет към детайлите, знае как направи да направи от къщата дом и не пести сили, за да задоволи нуждите на близките си. Възпитава в морални ценности децата и пази родовата памет. Нейната топлина е в състояние да сгрее душата на всеки мъж и затова често бива избрана за съпруга.

Искаш ли да развиеш топлината на това състояние в себе си?

Каня те на 2 часа уебинар, посветен на архетип "Хазяйка".

Цена: 149лв.

Какво ще разгледаме във всеки модул?

Изборът е ТВОЙ!

Може да избереш отделен уебинар или да се възползваш от пълния пакет, който включва четирите архетипа.

След успешното завършване на програмата ще придобиеш познания за тайните на женските архетипи и ключови умения за влизане във всяко от четирите състояния. Владеейки енергията на четирите елемента, съответстващи на женските състояния, ще овладееш сърцата на мъжете.

Ще се превърнеш във вълнуваща, желана и изключително привлекателна личност.

Ще се превърнеш в неповторима жена - мечта, която привлича вниманието и интереса на околните.

Терапевтичен маратон "Изчистване на сенките"

Всички архетипи имат сенки. Това са негативните проявления, за които обичайно дори не забелязваме, че прилагаме в ежедневието си.

Тези слабости отблъскват хората и в един момент стават определящи за възприятието ни като личности. Причината за тяхното съществуване е свързана с нашите преживявания.

Възможно е да живеем в сенките на архетипите заради трудно детство, зависимости, емоционални травми, прекалено силно изразени архетипи или отхвърляне на някои от женските състояния.

Как се проявяват сенките?

1)

Момичето от нежно и невинно става твърде послушно, зависимо и без право на собствено мнение;

2)

Любовницата става драматична, контролираща и обсебваща;

3)

Кралицата се превръща в конкурент на мъжа и започва да омаловажа неговите качества;

4)

Домакинята става безлична, безинтересна и губи идентичността си като жена;

Какво ще правим в този терапевтичен маратон?

Изчисти сенките на всеки архетип в този 4-дневен терапевтичен маратон

21-дневно предизвикателство

Алгоритъм за поведение според мъжките архетипи

Съвсем в реда на нещата е да има и класификация на мъжете според вижданията, ценностите и особеностите им.

Ако сте наясно към кой архетип принадлежи вашият избраник, много по - лесно ще можете да изградите пълноценна и щастлива връзка. Това е знание, което е определящо за отношенията. Именно неправилното взаимодействие с мъжките архетипи е причината за многото разводи.

Кои са мъжките архетипи?

Първооткривател

Първооткривател

Амбициозен, доминантен, бизнесмен, център на внимание, обича риска, парите и лукса. Трудно влиза в семейни отношения и е склонен към полигамни връзки. Вълнува се от хорското мнение и държи останалите да му се възхищават. Негов двигател е желанието да покорява нови хоризонти и винаги да е първи. Грижи се за външния си вид, носи дизайнерски дрехи и шофира луксозни автомобили.

Творец

Творец

Отговорен, одухотворен, спокоен и верен. За него е важно вътрешният му свят да е изпълнен с хармония и не се изкушава от материални блага. Съобразява се с мнението на половинката си и е склонен да прави компромиси в името на любовта. Не е крайно сексуален и трудно може да бъде съблазнен от любовница. Обикновено избира да се реализира професионално в сферата на компютрите, изобразителното изкуство, музиката, поезия и т.н.

Търговец

Търговец

Упорит, смел, готов да рискува, склонен към развиване на нови умения, вижда възможностите във всяка ситуация. Държи спътницата в живота му да е дейна като него и е готов да се бори за сърцето на избраницата си. Има приключенски дух и с него винаги е интересно. Приоритет в живота му са парите.

Управител

Управител

Той обича да контролира и да властва. Държи думата му да е закон за другите. Впечатлява с ум, авторитет и справедливост. Изключително работлив и последователен в действията си. Трудно влиза във връзка и рядко се развежда. За него е важно жената да му се подчинява, да го приласкава в леглото и да предизвиква уважение у него.

Какво ще правим?

Вече си наясно, че има много знания и умения, които трябва да усвои човек, за да построи своето лично щастие.

Колкото по-рано осъзнаеш, че е твоя отговорност да създадеш хармонично семейство, уютен дом и удовлетворяващи отношения с околните, толкова по-близо си до целта. Щом си тук, значи има какво да поправиш в живота си. Не губи време, не преживявай отново провали и емоционални сътресения. Нека заедно преживеем твоята трансформация!

Система "Четирите женски състояния"

499 лв
 • Уебинар Момиченце - 2 часа уебинар на стойност 149лв
 • Уебинар Любовница - 2 часа уебинар на стойност 149лв.
 • Уебинар Кралица - 2 часа уебинар на стойност 149лв
 • Уебинар Хазайка - 2 часа уебинар на стойност 149лв
 • Получавате неограничен достъп до записа.

Терапевтичен маратон "Изчистване на сенките"

399 лв
 • Терапевтичен маратон "Изчистване на сенките" от четири части по 90 минути
 • ПОДАРЪК - Медитация "Живот на твоите мечти - препрограмиране"
 • Получавате неограничен достъп до записа.

Алгоритъм за поведение според мъжките архетипи

149 лв
 • 2 часа уебинар “Алгоритъм за поведение според мъжките архетипи”
 • Получавате неограничен достъп до записа.

ПАКЕТ - Идеология на женските архетипи

1144лв
349 лв
 • Уебинар Момиченце - 2 часа уебинар на стойност 149лв
 • Уебинар Любовница - 2 часа уебинар на стойност 149лв
 • Уебинар Кралица - 2 часа уебинар на стойност 149лв
 • Уебинар Хазайка - 2 часа уебинар на стойност 149лв
 • Терапевтичен маратон "Изчистване на сенките" от четири части - 399лв.
 • 2 часа уебинар “Алгоритъм за поведение според мъжките архетипи” - 149лв.
най-полезно

За Информация: ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg