НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Творяща жена

Отключи вътрешната си сила

Водещи: Наталия Кобилкина и Юлия Хадарцева

Знам всичко за насилието, за това да си добра и удобна. Дори повече, отколкото можете да си представите и в най-смелата си фантазия. Десетилетия работа и всъщност това е основната причина да съм толкова дълбок терапевт.

Но светът се промени и злоупотребата вече не е необходима за растеж, и трансформация. Войната и отношенията тиранин-жертва вече не са основата на живота. Да бъдеш добро момиче, за да избегнеш наказание и да получиш отношение, вече отдавна не работи. Това те кара само да страдаш и да губиш себе си.

Време е да приключите и да се сбогувате с вътрешната жертва, и вътрешния тиранин. Време е хармонично да почувствате границите си, а не да се борите за тях, да не изпадате в истерия и да не крещите. Време е да отстоявате КОЯ СТЕ ВИЕ наистина и да спрете да се смалявате в полза на другите.

Уебинарът „Творяща жена“ е за това как да излезете от вътрешните си окови и вътрешния затвор на „удобната жена“.

За кого е?

Незрелите отношения винаги са проблем във взаимоотношенията на всички нива: социални, кармични, емоционални.

Смятате се за много добър човек, който се опитва да помага на хората, като същевременно постоянно попадате в трудни ситуации:

Вие „преглъщате“ всичко това, но по някаква причина любимият Ви приема всичко за даденост и понякога дори Ви упреква, че не сте му дали нещо, или не Ви пука достатъчно за него.

Дори, докато правите домашни с детето си, оставате с впечатлението, че само Вие помагате, а другият родител не желае да участва в образователния процес на общото Ви дете.
До кога ще е така?!

В онлайн курса ние ще поработим върху подсъзнанието на 4 нива:

Лични

Родителски

Родови

Кармични блокажи

И ще препрограмираме Вашето подсъзнание.

Уебинарът има 2 части - тъмна и светла

Юлия Хадарцева е световен експерт по работа с болка и травми. Тя ще помогне да влезнете на дълбоко във Вашите страхове и ограничения, да погледнете на болката, която години стои закодирана във Вас и не Ви позволява да се покажете. След изчистването с Юлия, Наталия ще Ви даде мощни практики за отключване на вътрешната сила и творческия потенциал, който е заложен във Вас.

Незрели са отношенията, при които партньорът нарушава личните граници на другия, унижава, допуска жестокост в общуването с цел потискане.

Огромен брой наранявания идват от нашите родители, където в детството ни са ни потискали, унижавали, може би биели.

Научете се да не влизате в конфликти в историята на злоупотребата. Ще поговорим за кармата - как сме привлекли тези трудни хора в живота си и как да им простим?

Водещи

Юлия Хадарцева

Юлия Хадарцева

Наталия Кобилкина

ПАКЕТ

198 лв
  • 2 срещи по 2 часа
  • Бонус: уебинар на Наталия Кобилкина - 2 часа онлайн курс: "Нарциси или как да излезем от любовната зависимост“ (стойност 129лв)
  • Бонус: 2 часа онлайн курс: "Лошите момчета – упътване за експлоатация” (стойност 120лв)
  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

За Информация:

☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg

Финансирай обучението си с Credissimo до 6000 лв. Виж повече ТУК!