НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Маратон

САМО за мъже

Тайното оръжие

Включете се в 3-модулното обучение, предназначено само за мъже, за да започнете да боравите с тайното оръжие!

Мъжете много често ме питат защо няма програми за силния пол. Кой по-добре от жена може да обясни какво искат дамите и как се изграждат щастливи отношения с тях? Впечатленията ми като професионалист са, че обикновено мъжете се заблуждават в представите си за просветеност по темата, а реално не успяват да създадат хармонични партньорства. Уж кавалерите знаят всичко, но огромен процент от жените, с които са интимни, не изпитват оргазъм. Да не подценяваме и факта, че 80 процента от разделите се случват по инициатива на жената, защото тя не желае да остане във връзка с този човек.

ЧАСТ 1: Ако си свободен мъж и искаш да имаш успех с жените.

Това е курс за мъже, които желаят да придобият умения за привличане на класни жени. Наученото ще ти позволи да разбереш как работи мозъкът на нежния пол, как да накараш избраницата ти да се влюби в теб и да те пожелае. Ще разбереш защо често дамите, които харесваш, ти отказват и как да сведеш до минимум това.

Част 2: За мъжете в отношения

Често се случва с напредване на отношенията във времето огънят между партньорите да губи силата си. Тя спира да се старае за теб, не се влага, не те изненадва, а бракът става руини и скандали. Нейното мрънкане и недоволство се превръщат в ежедневие. След раждането на децата пък, сексът става илюзия. Неминуемо се стига до момент, в който се питаш ″Имаше ли смисъл изобщо да създавам тези отношения?″.

Ти си женен? И искаш да освежиш и да подобриш отношенията с половинката си? Давай напред тук!

Част 3: Ти си разведен и желаеш да имаш нов живот пак?

Върху какво ще работим:

Страх, гняв, болка – това са напълно нормални чувства след раздяла, но аз ще ти напомня кой си всъщност и как да продължиш напред.

Бонус: Практики – как да задоволиш жена в интимен план и да я накараш да те желае пак и пак.

Ако си свободен мъж и искаш да имаш успех с жените.

Цена: 

199лв

За мъжете в отношения

Цена: 

199лв

Ти си разведен и желаеш да имаш нов живот пак?

Цена: 

199лв

Пакет 3 части

Цена: 

207лв

За Информация: ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg