НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

пухкава баница с любов

Безплатен Онлайн курс: Пухкава Баница с Любов

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Да разтъркаме ръцете, да си раздвижим китките, да си измием ръцете добре и да се залавяме за работа!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Какво ни е нужно, за да направим най-вкусната и пухкава баница?

  • Желание
  • Баницата трябва да се приготвя с Душа и Любов
  • Хубаво е да изпитвате удоволствие от това, което правите с ръцете си
  • Да си представяте как къщата ви ще замирише на прясно изпечена баница (душичка)
  • Когато направите баницата с Любов, вие ше я споделите със семейството си, а няма нищо по-хубаво от това да захраните най-близките със вашата чиста и искрена любов.
  • Любовта е здраве, любовта е най-висшата форма на нашите души. Тя захранва, тя лекува, тя ни поддържа живи.

Коя съм аз?

Здравейте, казвам се Антония Войнова, изключително ми е приятно да съм тук с вас. Благодарна съм на Наталия, че ме покани, за да споделим това време заедно. Благодарна съм й и за чудесата, които постигнах и ми се случиха в живота, защото с нейна помощ и работа от моя страна ,мечтите ми стават реалност.
Аз съм завършила бакалавър Компютърни науки, магистратура Международни икономически отношения. Имам щастлив брак и 2 прекрасни момичета на 4 и на 5 год.
Работя в една от най-големите компютърни компании в цял свят. Професията ми е в сферата на Компютърните услуги.
Миналата година успешно завърших и Академията за треньор на Наталия, така че смело мога да се нарека треньор по замесване на щастие. Участвала съм в маратони и уебинари с моите Вълшебни питки, организирала съм и работилнички онлайн.


Продукти за баницата

⇒ 500гр. фини кори за баница
⇒ 5бр. средни яйца или 4бр. големи яйца
⇒ 300гр. кисело мляко
⇒ чаена лъжичка сода бикарбонат
⇒ 10-15гр. бакпулвер
⇒ 500гр. натрошено сирене
⇒ 150-200гр. разтопено масло (до течно състояние)

Продукти за заливката
⇒ 1 яйце и 150мл. Газирана вода
***Тавата е добре да е около 28-30 см диаметър и да е по дълбока, защото баницата се надува и става пухкава.
***Лист хартия за печене, за да не залепва по тавата (но не е задължително).


Зареждане с Положителна енергия

Дайте всичката си положителна енергия и я въплътете в тази баница, дори ако искате си я наречете на ум за здраве, за щастие, за берекет, за любов, за късмет, за сполука, за новите неща в живота ви, които искате да ви се случат или да дойдат във вашия дом! Призовавам ви да поканите новото начало с аромата на тази Пухкава Баница с Любов.


Започваме първо със сместта за баницата

Kъм киселото мляко добавяме содата, бакпулвера и разбъркваме. След това разбиваме яйцата и добавяме сиренето, а след него добавяме и вече бухналото ни кисело мляко.
Намазваме тавичката с разтпеното масло или листа за печене. Слагаме първата кора леко намачкана, след нея и втората. Всяка следваща кора, която слагаме поръсваме със масло и така ще имаме 4 кори за основа. След основата започваме да слагаме по малко от сметта през една кора, т.е. една кора смес, една кора само мазнина (масло).
И така, докато не ни останат 4 кори, които слагаме най-отгоре. Корите се мачкат, за остане въздъх в самата баница и да се надуе по-добре.
След това с нож набождаме на няколко места баницата. Разбиваме 1 яйце и смесваме с газираната вода. Поливаме баницата и печем на 180 градуса около 45мин.
И воала!


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Включи се сега!

  • Запис валиден 90 дни
  • 1 видео – 40 мин

0лв.

На запис

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!