communication

Безплатно! НЛП тайни за успешна комуникация

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Разкрийте повече от своя комуникационен потенциал.

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Влезте в енергийния поток на комуникационното майсторство. Подобрете своите умения за междуличностно общуване с помощта на коучинг експерта Моузес Налока и практиките на НЛП (невролингвистичното програмиране).

В два поредни БЕЗПЛАТНИ УЕБИНАРА той ще ви представи 2 ключови теми, от които зависи успехът и качеството на взаимоотношенията ви с другите хора. Включете се в тях, ще бъде много интересно!


Уебинар 1

Къде е смисълът в комуникацията в нашето намерение или в отговора, който получаваме?

10% от живота е това, което ни се случва, и 90% – начинът, по който реагираме на него. Ето защо от нашата персонална интерпретация на нещата зависи какви изживявания ще имаме. Съществуват основни правила, които предопределят резултатите, които постигаме в междуличностното общуване. В този уебинар Моузес ще сподели с вас част от тези правила, които ще ви помогнат да развиете по-успешни и хармонични взаимоотношения с останалите, независимо дали сте в ролята на лидер, собственик на бизнес, мениджър, съдружник, служител, приятел или родител. Научете кои са онези фактори, които имат по-голяма тежест в разговора дори от самите думи.


Уебинар 2

Майсторски техники за даване на обратна връзка, която въздейства

Случвало ли ви се е да сте ентусиазирани да споделите нещо с някого, но щом го сторите, да получите съвършено различна реакция от тази, която очаквате? Навярно познавате това чувство. В този уебинар Моузес ще ви помогне да избегнете шанса да се поставите в ролята на човека, чиято обратна връзка винаги звучи като остра критика или обезкуражение. Зад ефективното отправяне на позитивна и негативна обратна връзка стои цяла наука, чиито фундаментални теории и практики ще споделим с вас.


Кой е треньорът?

Моузес Джоел Налока

Моузес е реномиран международен говорител, коуч по бизнес развитие и предприемач. Моузес работи с най-добрите в бранша като: Тони Робинс, Робърт Киосаки, Гари Вий и много други. Като мотивационен говорител и коуч, НЛП Майстор, Моузес е решил да посвети невероятният си живот в полза на другите хора, чрез комбинация от духа на любовта и енергията си! Клиенти: Happy, Transpress, Ardes, Europimel, TechnoArena, iBrokers, Entegra, Grand Hotel Plovdiv, Bul Med Consult, Volcano Transport, etc.    

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Превърнете се в събеседник, с който всички желаят да общуват.

0лв.

Онлайн запис

  • Тези два уебинара са своеобразни трейлъри за най-новата програма на Моузес Налока и Наталия Кобилкина, а именно – “Суперкомуникатор”. В случай че намерите споделената в тях информация за полезна и искате да надградите в тази посока, не се колебайте да се запишете за обучението ➜ ТУК.
тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!