НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Безплатно! Правилата за успех на Моузес Налока

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Вземи ключа за успеха в ръцете си и се научи да го използваш!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Научи повече за четирите правила на успеха, доказали своята ефикасност през годините.


За какво ще говорим?

1. РАБОТИ ПОВЕЧЕ ВЪРХУ СЕБЕ СИ, ОТКОЛКОТО ВЛАГАШ В БИЗНЕСА СИ! Първите 20 минути, след като се събудиш, твоят мозък е на определена честота. Ако искаш успешен ден, не започвай с Фейсбук, Инстаграм. Пусни си вдъхновяваща музика, видео. Или просто прочети нещо позитивно.

2. ВИНАГИ ПОМНИ ОТКЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ! Никога не забравяй, когато си бил там долу, на най-ниското стъпало, защото това е твоето гориво и то винаги ще ти напомня къде си искал да стигнеш.

3. ПОДГОТВИ СЕ ЗА УСПЕХА, защото животът те гледа и си задава въпроса защо трябва да ти даде нещо, когато ти не си се подготвил и няма да можеш да се справиш с управлението му. По-добре да го дам на някой, който вече е готов, защото той се е подготвял. Защо да ти дам тази писалка, ако ти я хапеш или чупиш? Защо тогава да ти дам скъпата химикалка?

4. БЪДИ БЛАГОДАРЕН, защото в момента, в който си благодарен, ти отваряш вратите си да получиш повече. В този момент ти приемаш прогреса и не влизаш в спиралата на стреса. Защото си казваш днес аз съм по-добре от вчера, мога да си купя бензин, да си платя сметките. Колкото по-благодарен си, толкова повече ще ти бъде дадено!


Кой е треньорът?

Моузес Джоел Налока

Моузес е реномиран международен говорител, коуч по бизнес развитие и предприемач. Моузес работи с най-добрите в бранша като: Тони Робинс, Робърт Киосаки, Гари Вий и много други. Като мотивационен говорител и коуч, НЛП Майстор, Моузес е решил да посвети невероятният си живот в полза на другите хора, чрез комбинация от духа на любовта и енергията си! Клиенти: Happy, Transpress, Ardes, Europimel, TechnoArena, iBrokers, Entegra, Grand Hotel Plovdiv, Bul Med Consult, Volcano Transport, etc.    

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Запиши се БЕЗПЛАТНО сега и научи повече за тези изпитани правила за успех!

0лв.

Онлайн запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!