НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

да възпитаваме щастливи деца

Безплатно! Как да възпитаваме щастливи деца?

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Всяка майка мечтае да развие максимално потенциала на своето дете

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Имам една голяма помощ за мен като майка – моята сестра. Тя ме съветва и помага за неща, свързани с моя син, но тя никога не е искала да се изявява пред публика. Най-накрая тя е готова да сподели с вас знанията, които прилага от години с нейните деца и в нейната детска градина Монтесори в Санкт-Петербург.


Какво ще научим?

Всяка майка мечтае да развие максимално потенциала на своето дете и да не му причинява травми. Но никоя от нас не се е учила да бъде майка. Просто не знаем много неща и затова разрушаваме психиката на нашите деца, понякога от своята прекалена любов.

Как да възпитаваме щастливи деца?
Ролята на майката и бащата за детето?
Вашите въпроси за майчинството.

Ще говорим с Людмила Смирнова майка на 4 деца и Монтесори педагог, преподавател. През нея минаха няколко хиляди най-различни деца и майки, на които тя е помогнала за тяхното развитие. За първи път Людмила излиза в онлайн пространството.


Кой е треньорът?

Лична: Людмила Смирнова (Русия)

Людмила Смирнова е майка на 4 деца и има уникален брак с много успешен мъж, който от беден войник за 18 години брак се превръща в един от най-влиятелните личности в Русия. Тя е педагог и Монтесори преподавател. От 6 години има най-добрата детска градина Монтесори в Санкт Петербург. Децата и са отличници в училище. Освен, че е любяща майка, тя знае как да развие таланта у всяко едно дете.

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Регистрирай се безплатно и ще имаш запис на цялото събитие.

0лв.

На запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!