НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Мартина Драгиева

Индивидуални консултации с Мартина Драгиева

(5 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ Да се научите да получавате и да давате истинска любов, да бъдете себе си и да живеете собствения си живот с автентичност, щастие и лекота

⇒ Да изградите добри навици- да кажете НЕ на мързел, ленивост, липса на мотивация и негативни натрапчиви мисли

⇒ Да постигнете яснота, да премахнете негативните убеждения и да изградите самочувствие, самооценка и самоувереност

⇒ Да преодолеете вашите страхове и травми

⇒ Да се научите да поемате отговорност за себе си и живота си

⇒ Да промените начина на мислене и да поемате действия- за всеки клиент изготвям специални упражнения според нуждите, ресурсите и индивидуалността на характера


Кой е треньорът?

Мартина Драгиева

Завършила съм психология в Мадрид и психотерапия в Лондон, също както и школата за ментори на Наталия Кобилкина. Експерт по работа с емоции, детски травми, проблемни връзки и любовни взаимоотношения. Психолингвист- специалност комуникация и език на тялото. Успешно съчетавам и комбинирам терапии като Гещалт, когнитивно-поведенческа терапия, констелации, психоанализа, и тн. Всичко това ще ви помогне да промените негативни мирогледи и мисли, да преборите вредните за вас чувства и емоции, и да преминете към най-важното: действия!    Давайки личен пример, самата аз в последните месеци отслабнах с 10 кила благодарение на воля, постоянство, дисциплина и действиe. Фен на…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ испански

⇒ английски

79лв.

Онлайн

Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

5 отзива за Индивидуални консултации с Мартина Драгиева

 1. Toni Ivanova

  Страхотен професионалист, разбиращ от работата, която прави и готова да помогне. Благодарение на нейния професионализъм и ценните съвети, които ми даде се чувствам по-мотивирана, уверена в себе си и убедена, че проблемите ми ще се оправят. Зареди ме с положителна енергия и положителни мисли.

 2. Ava Gencheva

  I am happy to have found Martina. She is a true professional who is very attentive and knowledgeable. Thanks to her guidance and insights, after each session, I am able to make progress I never expected I could. I highly recommend Martina to anyone struggling to find answers, unsure of their path, or looking to resolve a longstanding family issue. I am grateful for the opportunity. ~~Ava G.

 3. kalinaeribertopoier

  Много съм благодарна на Мартина за мотивацията която ми дава, за да мога се справя с препядствята и предизвикателствата. Благодаря ти Мартина че ме вдъхновяваш да отстоявам себе си.

 4. Виолина Вълчева

  Благодаря на Мартина за подкрепата,разбирането и мотивацията, която ми оказва. Помага ми да преодолея страховете си и да разбера какво всъщност иска сърцето и душата ми.

 5. Десислава Петрова

  Благодаря ти, Марти, че ми помогна да осъзная кои ситуации са ми пречили до момента и че беше с мен по този път. След всяка консултация имах за какво да се замисля!

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!