НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Мартина Драгиева

Индивидуални консултации с Мартина Драгиева

(13 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата


Сфери на консултация и помощ:

⇒ Да се научите да получавате и да давате истинска любов, да бъдете себе си и да живеете собствения си живот с автентичност, щастие и лекота

⇒ Да изградите добри навици- да кажете НЕ на мързел, ленивост, липса на мотивация и негативни натрапчиви мисли

⇒ Да постигнете яснота, да премахнете негативните убеждения и да изградите самочувствие, самооценка и самоувереност

⇒ Да преодолеете вашите страхове и травми

⇒ Да се научите да поемате отговорност за себе си и живота си

⇒ Да промените начина на мислене и да поемате действия- за всеки клиент изготвям специални упражнения според нуждите, ресурсите и индивидуалността на характера


Кой е треньорът?

Мартина Драгиева

Завършила съм психология в Мадрид и психотерапия в Лондон, също както и школата за ментори на Наталия Кобилкина. Експерт по работа с емоции, детски травми, проблемни връзки и любовни взаимоотношения. Психолингвист- специалност комуникация и език на тялото. Успешно съчетавам и комбинирам терапии като Гещалт, когнитивно-поведенческа терапия, констелации, психоанализа, и тн. Всичко това ще ви помогне да промените негативни мирогледи и мисли, да преборите вредните за вас чувства и емоции, и да преминете към най-важното: действия!    Давайки личен пример, самата аз в последните месеци отслабнах с 10 кила благодарение на воля, постоянство, дисциплина и действиe. Фен на…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ испански

⇒ английски

149лв.

Онлайн

Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

13 отзива за Индивидуални консултации с Мартина Драгиева

 1. Mira Hirvonen

  Мартина и нейното представяне на сайта, ми допаднаха веднага, а след 15 минутната безплатна консултация аз вече знаех, че не искам да работя с никой друг. Страхотен професионалист, който има своя уникален и автентичен подход към мен и моето житейско положение. Срещите ни макар и виртуални са много силни все едно седим една срещу друга в кабинета й. Умее да приложи необходимите техники за дадена ситуация.

  Още след първата ни среща, аз забелязах премяната в себе си, направо бях изумена. Мартина ми помага да преоткрия себе си и да си отворя очите за това което съм като човек и жена. Преди нея никога не съм осъзнавала от къде съм тръгнала, през какво съм преминала, до къде съм стигнала и сега на къде вървя. Домашните който дава са просто уникални, защото те карат да се замислиш наистина върху себе си, живота си.

  Мога само да препоръчам Мартина, с нея просто няма как да не забележете промяната още след първата среща. Думите са малко да ви опиша. Просто трябва сами да се убедите.

 2. kunka_89

  Мартина ми хареса с представянето си на сайта, затова реших да запазя безплатна консултация и да поговоря с нея дали би могла да ми помогне. Веднага разбрах, че искам да работим заедно, т.к. е изключително ерудирана и с невероятна енергия. Работим вече около месец и макар многото “товар”, който имаме да отработваме, виждам позитивната промяна в ежедневието си и съм сигурна, че ще постигнем всичките си цели. Изключително разбираща, прилага индивидуален подход към мен и моите нужди, с моето темпо. Силно я препоръчвам!

 3. Ralitza Zlatova

  Много съм щастлива, че макар и случайно попаднах точна на Мартина като психотерапевт! Изключително интелигентна и харизматична, надявам се да ми бъде истинска мотивация за постигане на целите ми- здрав дух в елегантно тяло! 🙂 Приятно съм изненадана от уникалния й подход да комбинира психотерапия със здравословно хранене- силно я препоръчвам 🙂

 4. Cvetina Kaneva

  Сесиите с Мартина са дълбоки и трансформиращи и ми помогнаха много да разбера по-добре себе си. Благодаря за разбирането и емпатията! Мога само да препоръчам Мартина като специалист и терапевт.

 5. radostina.gramatikova

  За първи път запазвам лични консултации със специалист и мога да кажа просто ”уау”. Изключително внимателна и разбираща от работата си. Помогна ми да придобия самочуствие и да се уча да взимам важни и трудни решения сама. Винаги позитивна и на разположение когато имам нужда от експертно мнение и консултация! Много съм благодарна и с нетърпение очаквам следващите консултации!

 6. Gergana E.

  Аз силно препоръчвам Мартина като психолг и психотерапевт. Сесиите с нея са много дълбоки и терапевтични. Използвайки различни техники, имах възможността да опозная себе си по-добре и да открия някои други страхове и блокажи. Освен това винаги имах домашна работа, която също продължава моята терапевтична работа извън сесията.

 7. Anzhela Ilieva

  Намерих разбирането, което търсех сама за себе си! Намерих подкрепата, помощта, които са ми нужни за вярата в себе си, мотивацията за развитие на по – доброто си Аз. Намерих събеседник, който приема какво споделям и ме насочва към израстване.
  Хиляди благодарности за професионализма, знанията и емпатията, така съществено важни за всички нас днешно време!
  Благодаря, Марти! Благодаря за всички ценни качества, които имаш като човек и като професионалист!
  Силно препоръчвам работа с този треньор! За около месец чувствам силна промяна и движение на психо-емоционално ниво!
  Чест и почитания🙏🌹

 8. zori.krumova

  Благодаря на Мартина за изключителния й професионализъм, за подкрепата и силата, които срещам в нейно лице. Страхотен професионалист, който не просто дава поредните заучени съвети, а ме насърчава сама да достигна до правилното за мен. Всеки разговор с нея е не просто със специалист, а с приятел, който ще ме разбере, чуе и подкрепи. От днешна гледна точка, мога смело да заявя, че тя ме промени и с общи усилия ставам по-добрата версия на личността си. Благодаря и очаквам с нетърпение следващата ни среща!

 9. Десислава Петрова

  Благодаря ти, Марти, че ми помогна да осъзная кои ситуации са ми пречили до момента и че беше с мен по този път. След всяка консултация имах за какво да се замисля!

 10. Виолина Вълчева

  Благодаря на Мартина за подкрепата,разбирането и мотивацията, която ми оказва. Помага ми да преодолея страховете си и да разбера какво всъщност иска сърцето и душата ми.

 11. kalinaeribertopoier

  Много съм благодарна на Мартина за мотивацията която ми дава, за да мога се справя с препядствята и предизвикателствата. Благодаря ти Мартина че ме вдъхновяваш да отстоявам себе си.

 12. Ava Gencheva

  I am happy to have found Martina. She is a true professional who is very attentive and knowledgeable. Thanks to her guidance and insights, after each session, I am able to make progress I never expected I could. I highly recommend Martina to anyone struggling to find answers, unsure of their path, or looking to resolve a longstanding family issue. I am grateful for the opportunity. ~~Ava G.

 13. Toni Ivanova

  Страхотен професионалист, разбиращ от работата, която прави и готова да помогне. Благодарение на нейния професионализъм и ценните съвети, които ми даде се чувствам по-мотивирана, уверена в себе си и убедена, че проблемите ми ще се оправят. Зареди ме с положителна енергия и положителни мисли.

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!