НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Безплатно! Ще се повтори ли карантината според консултация с астролог?

Оценка: 5.00 / 5

Разбери какво още да очакваш през 2020 година!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


ВОДЕЩИ: НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА И ПЕТЯ КОВАЧЕВА

Когато говорих с Петя (моята лична астроложка) преди една година, тя ми каза, че бизнесът ми ще бъде онлайн и всичко ще се промени – изобщо не и повярвах. Тогава не си представях живота без семинари на живо. Сега това вече е реалност.
Когато тя ми каза, че март трябва да внимавам с вируси и да бъда на по-спокойно място, се засмях и казах: няма как вируси да ми спрат. Обаче това стана косвено, спряха всички мои пътувания. От тогава започнах да се консултирам какво ме очаква, как да планирам годината, кои хора са подходящи за мен и т.н.


Тази година обеща да бъде много трансформираща и за сега определено не е лесна. А каква ли ще е 2021?
Ще се оправят ли нещата?
Да очакваме ли финансови кризи и какво да правим за това?
Някои астролози предричат и войни, дали има риск за това?

Много уважавам и ценя Петя като астролог, затова я помолих да направи за нас консултация и да каже какво още можем да очакваме тази година. Като бонус очаквайте и няколко думи за какви са различните зодии в любовта.


Кой е треньорът?

Петя Алексеева – Астролог

„Животът е това което ти се случва, докато кроиш плановете си!“ Именно тази сентенция и отношението на моите учители запали моята любов към астрологията и нумерологията. Не вярвах на нищо свързано с невидимите и неразбираемите за мен неща, страхувах се от предсказания, всичко определях като “глупост“ или „измислица“, но животът ми се стече по начин, който ме тласна в тази посока и астрологията и нумерологията се превърнаха в мое хоби. Казвам се Петя Алексеева и съм астролог и нумеролог по призвание. През 2010 година завърших…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

За да получиш интересна и полезна информация, бъди с нас и нека видим какво са ни подготвили звездите! Направи своята регистрация сега!

0лв.

Онлайн запис

Вижте тук ново приложение за Хороскоп >>

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!