Новото приложение за хороскоп в България е тук и сега!С въвеждане на данните си получаваш всичко, което те вълнува за секунди:

Избери от следните:

·         Основен хороскоп- получаваш  безплатно основната характеристика,  черти от характера, сфера, в която да развиеш максимално  своите способности 

·         Годишен хороскоп-  при абонамент получавате ясна и точна информация каква ще е   година, като абонамента е за една година напред от момента на плащането, подробни и ключови насоки за всеки месец и ежедневни съвети какво да предприеме и кое не е добре да правите.

·         Месечен хороскоп- при абонамент получавате точна информация какъв ще е периода за един месец напред от  момента на плащането, ключови моменти в професионален и личен план и ясни ежедневни съвети какво да предприеме през деня, кой ден е удачен за покупка или продажба, добре ли е да стартирате определена дейност, ще срещнете ли подходящия партньор. 

·         Дневен хороскоп- получаваш го като бонус към месечния  и годишния абонамент, с подробни съвети във всяка сфера от живота

·         Индивидуален хороскоп- получаваш го за секунди с ясни тенденции, чрез които разбираш какъв е твоят потенциал, къде и как да го реализираш. Получаваш насоки, чрез които да развиваш живота си в позитивен план и ще научиш кога имаш аспекти за създаване на семейството и раждане на деца.

·         Съвместимост- платена услуга чрез която за секунди научаваш дали съответния партньор е подходящ за теб и какво е добре да направиш, за да имаш здрави отношения. 

 Промоцията- 50%, валидна до 15 юни!

Виж тук >> https://virtualhoroscope.eu/ 

Споделяне