Книга "69 съвета за щастливи отношения"

Красивият, романтичен и страстен секс е следствие на добрите и любящи отношения. Тази книга ще ви даде възможност да осъзнаете защо връзките се разпадат и ще ви помогне да привлечете в живота си истинската любов.


Купи

Как изглежда човекът, готов да обича? Възможно ли е да преодолеем изневярата? Кои са седемте признака за съвместимост?

Първата книга на Наталия Кобилкина - 69 съвета за секс, се превърна в истински феномен и повече от половин година след излизането си продължава да оглавява класациите. Изданието, което държите в ръцете си, е логично нейно продължение, което ви дава практични отговори на най-важните въпроси за връзките.

Шестте теми в 69 съвета за щастливи отношения ще ви преведат през всички етапи от запознанството и умението да привличаме, през възможните проблеми, изневярата и понякога неизбежния край, и ще ви разкрият тайните на хармоничните отношения.
След плащане изпратете следните данни на salesnatalia.bg
1. Две имена
2. Телефон
3. Адрес за доставка домашен адрес или офис на СПИДИ (само техни офиси). Цената на доставка е 5лв. Доставки се извършват само на територията на България.
ВАЖНО! Доставката за е ваша сметка в рамките на 10 работни дни, считано от деня на изпращане на данните ви! Плащането е възможно само с карта или по банков път.

Споделяне

Истинското щастие е споделено - казва Наталия и ви дава конкретни техники и инструменти, с които да изградите връзката на своите мечти.

69 съвета за щастливи отношения ще ви пренесе от чисто сексуалните към истински дълбоките и хармонични връзки. Кратките, практични и мъдри напътствия на Наталия ще ви помогнат да откриете истинската любов или да я запазите, ако вече сте имали щастието да я срещнете. Ще ви научи как да обичате себе си и да се доверявате на вселената. Защото в реалността може и да няма вълшебна рибка, която да сбъдва мечтите ни, но винаги има път, който води към тях. 69 съвета за щастливи отношения е вашият пътеводител.

След успеха на 69 съвета за секс хората започнаха да ме спират на улицата и да ми задават един и същ въпрос Хубаво е, че има съвети за секс, но ако нямаме партньор или имаме проблем във връзката си, какво да правим?.

Цена: 15лв.

За информация: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

Споделяне