НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Академия за победители1

Живот на върха – Академия за победители!

Оценка: 5.00 / 5
08/08/2022 ~ 10:00 - 14/08/2022 ~ 10:00 -

Добре дошли в единствената по рода си в България Академия за победители!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Група до 40 човека – от 8 до 14 август

Това е ВИП-проект, подходящ за хора, които искат мащаб и мощна промяна в живота си.  Девиз: тук ще отключиш своите крила и ще полетиш смело към мечтите си!

Създадох тази програма след моето лично преминаване през Випасана (10 дни на медитация и тишина), когато разбрах как хората сами се ограничават и не си позволяват да разгънат пълния си потенциал. Иска ми се хората да изхвърлят своите страхове, ограничения, съмнения и да видят, че техният живот може да е коренно различен и да е много щастлив.

Знам, че след тази академия животът на участниците никога няма да е същият. Можете да видите техните обратни връзки по-долу.
Програма на Академията

✽ Любов към себе си
✽ Здраве и смърт
✽ Отношения с родители и деца
✽ Отношения с партньорите ни
✽ Лекуване на травми
✽ Богатство и пари
✽ Сексуалност и вътрешна свобода
✽ Мисия и за какво съм тук.

 


⇒ Всеки ден стартира с медитации. Следват практики, малко време за почивка , завършваме с терапевтични групи и много изненади. Всеки път академията е различна, защото хората идват с различни теми, а този бутиков формат винаги е адаптиран към нуждите на групата.

⇒ Основният водещ е Наталия Кобилкина, но за някои отделни теми могат да бъдат поканени и други треньори, които са специалисти в конкретни теми.


Какво да очакваш?

✽ През годините, в които провеждахме тази академия, имаше хора, създали след нея бизнеси от световна величина. ✽ Други от участниците заминаха в чужбина, създадоха семейства, забременяха и родиха деца, коренно промениха отношенията си със своите партньори, увеличиха доходите си и много други чудеса.
✽ Освен всичко, участниците създадоха помежду си уникални нови приятелства – начин да изтриеш старото и да изградиш новото си Аз.


На какво дължи успеха си Академията

✽ Академията за победители протича 7 дни, през които нямаш достъп до телефон, алкохол и цигари – само до твоята душа и сърце. Така ще видиш потенциала си и ще се срещнеш с най-големите си страхове!

✽ Важно Ние създаваме нови невронни връзки, които в дадения момент липсват в мозъка ти и тази липса е причината нещата да не се получават.


✽ Например, ти искаш да имаш успешен бизнес, но никога преди не си имал пари и богатство и не вярваш, че можеш да ги имаш. Заедно ние правим практики, чрез които ти пресъздаваш нови вярвания и нови връзки, след което вече можеш да си представиш, че имаш това, което искаш.

✽ Това не е лесен процес, но е мощен фундамент за живота, който наистина искаш! Всички треньори имат над 10 годишен опит и осигуряват качествени знания и упражнения.


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Група до 40 човека!
Събитието ще се състои при минимум 10 участници!!!

к-с “Слънчев ден”, Хотел “Марина” – ТУК >

За ИНФОРМАЦИЯ за събитието можете да се свържете с:

  • Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg
  • Гергана Цонева | тел.: +359895974254 | gergana@natalia.bg
  • За настаняване в хотела: Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg

За кандидатстване:

1. Вие сте психически и физически здрав.
2. Имате цели и намерения, с които искате да работите на 100%
3. Задължително е да сте изкарали маратон “Гейши – Прераждане” трансформация за 21 дни или ВИП Гейши 1 на живо, за да участвате в академията. Можете да си го закупите от тук.

2800лв.

к-с "Слънчев ден", Хотел "Марина"

08/08/2022
10:00 -

14/08/2022
10:00 -

Единичен билет

⇒ 2800 лв. за ранно записаване , след това 3000 лв.

✽ Цената включва настаняване в двойна стая с включени храна и напитки.

2800лв.

КУПИ

За двама

⇒ Промо цена 5400 лв.

✽ Цената включва настаняване в двойна стая с включени храна и напитки.

5400лв.

КУПИ
Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg и Гергана Цонева | тел.: +359895974254 | gergana@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Живот на върха – Академия за победители!“

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!