гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91

Лични консултации на живо с Наталия Кобилкина

Имах клиентка, която ми каза: „Ходя 10 години на психотерапия и плащам по 20 лв., а при теб цената е 250 лв. Защо има такава огромна разлика?„

Аз се усмихнах и й отговорих: „Опитай„. Тя опита и само след една консултация смени работата си и се запозна с нов мъж. След втората се премести в Швейцария, а на третата сподели, че вече е омъжена. Всичко това се случи в рамките на година и половина. Последния път, когато дойде, ми се усмихна и каза: „Заслужаваш много повече от тази цена”.

Водещ: >
Купи билет

Сесията продължава 60 минути – (на живо и по Скайп).

- Да посветя този един час само на вас и да бъда във ваша служба.
- Да съм искрена с вас и да ви кажа неща, които едва ли някой друг и дори вие самите ще признаете но точно това ще ви излекува от болката.
- Ще има болка и много сълзи често клиентите ми казват Аз никога не плача, какво ми стана! Това се случва, защото знам как точно да ви натисна, така че болката, която стои с години във вас, да излезе и - да си тръгнете свободен.
- След консултацията ще се чувствате объркан на моменти, понякога окуражен, но със сигурност много различен. Ще виждате нов път пред себе си.
- Конфиденциалност никога никакви имена не излизат от кабинета ми и няма да излязат. Цялата информация остава запазена само за вас.
- Точност всеки мой час е разписан месеци напред и ако вие закъснявате, това означава, че ще работим по-малко за същите пари. Моля, бъдете навреме.
- Да сте готови за работа и трансформация ще давам много домашни и действия, затова е важно да имате смелостта да ги изпълните.
- Запазвам правото си, ако не правите домашните, да откажа да работя с Вас. За мен е важно Вие да получите целта, която сте си поставили, да имате развитие и да се променяте. Няма да ви позволява да говорите глупости и да си мислите, че щом ходите на терапия, вече сте по-добре.
Наблюдавам Вашето поле и определям откъде точно идва проблемът Ви.
Това е най-трудното, защото в противен случай можеш да ходиш с години на консултации при терапевт, който не разбира проблема, и да хвърлиш времето и парите си на вятъра.

Моят талант е да видя именно проблема, да Ви дам решение и конкретни домашни. Всички мои клиенти, които спазват стриктно съветите ми, често с не повече от 3 консултации успяват да трансформират живота си.

С какви проблеми работим?

- Защо нямам мъж и как да го привлека?
- Как да открия своята мисия?
- Как да върна мъжа след изневяра?
- Как да повиша своето самочувствие, статус, изобилие, сексуалност?
- Всички проблеми, свързани със секса и отношенията
- Всички видове кризи
- Как да преодолеем раздялата или загубата на близък човек?
- Живот след раждане, живот след аборт
- И много други неща, за които имате нужда от съвет, помощ, допълнителни обяснения
- Ще помогна да намерите отговора на въпроса Защо и какво да правя с това? Как да продължа?.
- Не работя с тежки физически заболявания и не мога да помогна на хора с психически болести и тежки зависимости като алкохолизъм, хазарт.

Очаквам ви!

Цена: 250лв. 180лв.

За информация и записване: София Иванова | +359 894 361 191 | clients@natalia.bg

Споделяне

Препоръчваме ви още…