НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Организатор: Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg

София

Тантра навигатор за чувственост

Най-съкровените и подтиснати чувства заслужават да излязат на бял свят. Наша отговорност е да им помогнем да си проправят път от душата ни по деликатен и щадящ начин. На този процес е посветено обучението, с което ще работим за развитие на чувствеността. Само така можем да се наслаждаваме на даровете на живота.

Ще се учим чрез няколко практики: дишане, движение, внимание, образи, звук, докосване, емпатия, творчество...

Можем да дадем прекрасен старт за развитието на нашата чувственост, сексуалност и умения за създаване на нови хармонични връзки и актуализиране на стари любовни отношения.

Заедно ще се освободим от затормозяващите мисли и ще достигнем ново ниво на чувствата. За целта ще приложим уникален комплекс от психологически, физически, енергийни и актьорски практики.

Обучението е структурирано така, че да е интересно и достъпно за всички: жени, мъже и двойки. Подходящо е както за начинаещи, така и за тези с опит в тренингите ми

За начинаещи и тези, които тепърва започват да посещават моите обучения, това е страхотна възможност да се срещнем и опознаем в приятелска среда.

Споделям с вас моя житейски опит от 25 години провеждане на обучения за управление на емоциите, развитие на сексуалността, управление на енергията и изграждане на близки взаимоотношения.

Игор Незовибатко

Въз основа на упражненията, практиките и съветите ще се сдобиете с представа за начините да разберете своите чувства, да ги отработите и да развиете своята чувственост.

Елате и опитайте сами. Решете накъде да се движите и какво да направите по-нататък.

По време на обучението ще се случва само това, което може да ви бъде полезно и нищо, което да ви навреди емоционално. Но ще има приятни изненади!

Гарантирам, че ще бъде вълнуващо, забавно, поверително, откровено и прецизно.

За "опитните" и тези, които вече са завършили моите обучения, също ще бъде интригуващо, защото съм запланувал творчески упражнения и игри, които не са включени в другите ми програми.

Те ще ви помогнат да откриете нови аспекти на вашите таланти и чувствителност. Уверявам, че и този път нашата комуникация ще ви донесе огромно удоволствие.

За обучението, моля, вземете със себе си:

1. Красиви и атрактивни дрехи и обувки за началото.
2. Спортно облекло за упражнения и движение, както и постелка или кърпа за пода удобно наставяне на пода.

Можете да участвате сами, с приятели или по двойки.

Вижте какво споделят нашите клиенти:

Яна
Прочетете повече
„Игор, Благодаря ти! Това, което правите е невероятно! Във вашата сфера изпитах изцеление на душата и сърцето си на дълбоко ниво, вие отваряте и най-заключените сърца и подчертавате най-желаните емоционални преживявания, чувственост и любов! Имах голям късмет да стигна до обучението, това е като да отидеш в ресторант със звезда Мишлен по отношение на еротиката“
Наталия
Прочетете повече
„Благодаря ви за прекрасната емоционална, искрена и приятелска атмосфера! За първи път дойдох на обучението случайно, въпреки че вероятно няма случайности)) Специални благодарности на Игор за неговия професионализъм, артистичност, мъдрост, разбиране, чувство за хумор! Обучението - огън! Игор успя да напомпа абсолютно всеки участник със своите емоции, умения и всякакви „характеристики“! Това обучение ме доближи до мен и ме научи да по-добре разбирайте и чувствайте другите)"
Александър
Прочетете повече
"Толкова ярко, образно и визуално, артистично. Особено с примери за това как хората се държат в различни ситуации - всичко веднага става ясно, когато можеш да видиш отстрани как се разиграва определен образ. Обучението е за емоции и за усещане, и за естествеността на проявлението на сексуалността. Беше интересно да се наблюдава как се промениха участниците: очите им станаха по-ярки, увереността им се увеличи - поведението им се промени. И този заряд енергия, получена по време на тренировката, продължава дълго време след това"
Предишна
Следваща

Тантра навигатор за чувственост

249лв
199 лв цената за ранно записване е валидна до 6 май
  • "Тантра навигатор за чувственост"
  • Водещ: Игор Незовибатко
  • 10 май | 12:00ч - 20:00ч
  • София

Вземи двоен билет за 398лв. 379лв.