НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

училище за кучки

Онлайн курс: Училище за кучки

(1 клиентски отзив)
Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

А ти кучка ли си или вечната жертва?

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Кои жени са кучки? Жени, които отстояват своите граници и принципи. Те поемат отговорност за живота си, но очакват това и от другите. Те не искат чуждото, а се борят за своето! Те са любящи и подкрепящи с хората, които обичат, но са безпощадни с тези, които искат да ги наранят. Умеят да се защитават! Те слушат себе си и своята душа и правят това, което наистина искат. Свикнали са хората да им завиждат и да ги обсъждат, но те нямат време да мислят за мнението на другите.


Какво ще правим?

⇒ Ще отработим основните правила на кучките какво никога не трябва да прави една жена.
⇒Ще развием вярата в себе си и своите таланти.
⇒ Ще повишим потенциала и ще правим практики по манипулация и антиманипулация.
⇒ Ще ви покажа как да постигате това, което искате, по женски начин.
⇒ Как да отстояваш себе си в своите отношения, в личен и в бизнес план?
⇒ Как лесно да решаваш конфликти?
⇒ Как да повишиш качество на живота си и да премахнеш ненужните неща?
⇒ Как да казваш не?
⇒ Как да увеличиш сферата на влияние?
⇒ Как да бъдеш жена, която се гордее със себе си?


⇒Живееш живот на пълни обороти или чакаш принца на бял кон? ⇒Доволна ли си от отношенията и парите, които имаш в живота си? ⇒Мислиш ли, че нещо трябва да се промени, но обстоятелства са против теб?

И не забравяй, само жена, която има кучката в себе си, умее да има здрави и щастливи отношения. Кучката няма да си позволи да е майка-спасителка за своя мъж. Кучката няма да жертва личното си щастие заради никого. Кучката е отговорна жена. Кучката е жена-жена, не жена-дете или жена-майка. Тя изгражда отношения жена-мъж. Мъжете до нея са работещи, моногамни и я обожават!


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Скъпа, мисля, че дойде моментът да се превърнеш в Кучка! | 2 Лекции по 2 часа .

  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

199лв.

На запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Отзиви

1 отзив за Онлайн курс: Училище за кучки

  1. Мирослава Ганчева

    Обичам да слушам Наталия. Толкова е пряма, категорична и сигурна в себе си. Тя е мой пример за подражание. Училище за кучки е готин уебинар. Тя е олицетворение на жена-кучка. Аз не умея да отстоявам себе си, когато се чувствам недостойна. Винаги съм гледала с респект, завист и омраза жените-кучки. Искам да мога като тях просто да махна с ръка и да отмина. След курса не знам дали ще стана кучка, но знам, че по душа съм. Оставя да го изразя. Едно от домашните е да напишеш 100 хубави неща за себе си. Охо! 100? Но след като ги написах осъзнах, че аз съм изключителна и няма от какво да се срамувам. Трябва да вдигна глава и да погледна живота (хора, колеги, роднини, близки, приятели) в очите и да се заявя. Благодаря ти, Наталия! Твоят подход резонира в мен.

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!