НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Елена Малева

Индивидуални консултации с Елена Малева

(33 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

Аз съм твоя консултант, ако:

⇒ Ти си жена, която иска да намери баланса между партньор, деца, кариера, личностно развитие и бизнес

⇒ Ти си жена, която е дали приоритет само на една или две сфери от живота си, но иска да развие и останалите, а не знае как

⇒ Ти си жена, която има нужда от подкрепа в изграждането на самочувствие, удовлетворение, успех, чувство за независимост и свобода


Кой е треньорът?

Елена Малева

Аз съм ЕЛЕНА, майка на три деца, с 20 годишен брак и много енергия.  Лайф коуч, НЛП практик, семеен констелатор, Моден стилист.       Зная, че в света,  в който живеем, като жени имаме много роли : на домакини, на любими, на майки, на служители, на бизнес партньори и като че ли все отлагаме да обърнем време на себе си в името на онези, които обичаме. Така жената започва да се чувства неудовлетворена, с чувство за вина, болка, апатия и депресия. И казвам категорично това, ЗАЩОТО АЗ БЯХ НА ТОЗИ…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

69лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

33 отзива за Индивидуални консултации с Елена Малева

 1. Стоилка Генчева

  Невероятна е, сърдечна, подрепяща и разбираща!

 2. Маргарита Янкова

  Елена е страхотен професионалист.
  Като усещане според мен има много спокойно излъчване и се получава доста приятна комуникация.
  Също, веднага може да прецени основни теми за работа спрямо конкретен човек и конкретна ситуация.
  Определено беше много полезно за мен.
  Благодарна съм, че имах възможност да говоря с нея.

 3. Н И

  Елена е сърдечна, лъчезарна и предразполагаща, със страхотен стил и визия. Успява да открие положителните качества на човек много бързо, дава работещи техники, успява да те накара да се замислиш за проблеми, спънки и причини. И най-важното подава ти ръка да се почувстваш по-стойностен и да искаш да промениш причините за нещата които те саботират и те предразполага да действаш да промениш живота си! Желая й успех и за напред!

 4. Сиска

  Изключителен професионалист, умее да предразположи човек. Намира точния проблем и дава адекватни и точни напътствия за решението му. Лъчезарна със страхотна енергия и излъчване.

 5. Bilyana Mitova

  Уникална, много лъчезарна,истинска,прекрасна жена! Много съм благодарна,че се появи в моя живот,в точния момент и ми помага да осъзнавам нешата,за които си затварям очите. Дава ми ценни съвети , мотивира ме много и ми помага да започна да се ценя повече!

 6. Петя Петрова

  След срещата ми с Елена, почувствах лекотата, от която имах нужда последните няколко години. Чувството, че не си сам и подкрепата на човек, който безпристрастно и с уважение поглежда на ситуацията такава, каквато е… Просто знаеш, че си на правилното място. Усещане за спокойствие и повече увереност в себе си.
  Благодаря ти, Елена!
  С нетърпение очаквам следващите ни срещи.

 7. petiavatrachka

  Елена Малева е прекрасен професионалист ориентиран към резултати. Много добре усеща и насочва към конкретната тема енергетиката на човека отсреща, работи свободно с добър инструментариум от похвати и техники. От нея усещам топло, грижовно излъчване и подкрепа. Избрах я като консултант по енергията ѝ от нейните снимки и избора ми се оказа правилен. Благодаря!

 8. Звезделина Първева

  Благодаря на срещата с Елена Малева! Невероятно позитивна, последователна и отдадена! Подчертано силно присъствие и конструктивност от констелация с нея!

 9. gl1981

  Прекрасна, уникална жена! Препоръчвам я с двете ръце! Топло и приятелско отношение и много добри и ясни насоки в сферата в, която имаме интерес!!!

 10. Латинка Сеферинкина

  Чудесен професионалист! Горещо препоръчвам!

 11. Мирослава Ганчева

  Елена е като вихрушка. Слънчевата й усмивка привлича и сгрява сърцето. Има бърз ум, с който улавя проблема. Задава точните въпроси и насочва разгвора в нужната посока, за да се намери изход. Вдъхва доверие и предлазполага към откритост. Прекрасна!

 12. Илина Вълчева

  Възползвах се от безплатна консултация с Елена, даде ми насоки къде трябва да работя, наистина разговорът ни беше пълноценно прекарано време! Благодарна съм!

 13. Violina Bossart

  Много благодаря на Елена за отделеното време и за полезните съвети които ми даде. Особено разтърсващ ми дойде момента в който осъзнах че породените чувства и усещания от страховете в миналото са същите които усещам и в днешни дни. Тези усещания се появяват нощем или рано сутрин преди събуждане и така ги влача цял живот. Това ми даде да се замисля за връзката между преживяното от миналото и последиците днес. Другото което ме впечатли беше съвета й за изразяването на емоциите, което според мен винаги е било признак на слабост, но да покажеш уязвимост явно не е такова голямо прегрешение. По лесно за мен е да си носиш маската на “желязната Лейди” – както тя ме нарече, отколкото да отвориш душата си. Харесва ми да работя с Елена. Желая й много ниви срещу с интересни хора, успешна работа и непрестанно развитие.
  С уважение Виолина

 14. Златинка Себли

  Много мила и симпатична жена. Лъчезарна , усмихната и голям прогесионалист. Радвам се че се запознах с нея. За тези няколко минути тя откри къде е моят проблем. Много благодаря със сигурност ще си запиша час. ❤️

 15. Людмила Байрактарова

  Елена е добър човек! Достъпна, съвестна и професионалист, който лекува през личния си опит! Най- ценното, което ми даде е точната информация за мен! Хиляди Благодарности за познанството ми с теб Елена!

 16. dddoi4eva

  Имах удоволствието да си направя няколко консултации с Елена,тя е лъчезарна,усмихната,пряма и красива разбира се.Заедно достигнахме много бързо до теми които ме вълнуват .С нея се работи бързо и много лесно,след всеки разговор се чувствах олекотена и спокойна.
  Благодаря ти Елена ,бих те избрала отново🌻

 17. Gyulten Dzhebir

  Много готин треньор с огромно сърце. Много съм доволна от нейната подкрепа, гледна точка и подход. Професионалист мога само да препоръчам нататък.

 18. Ralitza Zlatova

  Елена е една много красива и лъчезара жена! Чакам с нетърпение всяка консултация с нея, защото успява да събуди в мен истинското ми аз и ми помага да върна собственатите си сили и увереност! 🙂 Благодаря ти- ти си пример за подражание! 🙂

 19. Веселина Петрова

  “Ти избираш дали да отвориш вратата, дали си готова да бръкнеш в раната. Не ти обещавам, че няма да боли, но ти обещавам, че ще съм тук, до теб.. .” Това са думите, които чух от Елена в процеса на работа, които силно отекнаха в мен и ми дадоха сили и смелост да вървя и да застана лице в лице с травмите си. И наистина не е леко. И е изключително важно опората ни да е силна, да имаме човек, на когото можем да се доверим и под чиито насоки да стигнем до корените на проблемните ситуации, да се погрижим за вътрешното си дете, да чуем интуицията си и да направим необходимите крачки към по-добрата си версия. В лицето на Елена го открих за себе си – деликатен човек с усет, много знания, изключителен личен пример и голямо сърце. Силно ценя съветите, окуражаващите думи и приятелска атмосфера! Благодаря от сърце, Елена!

 20. Zoya Velikova

  Невероятен професионалист .Много отзивчива , проницателна и усеща блакажите и къде и как да ги преодолееш.

 21. radostday

  Елена с прецизност и точност докосва струните на душата ти. Тя те напътства по пътя , който желаеш да поемеш. Визията, гласът, топлината в изказа й озаряват денят ти.
  Благодаря ти , Елена!

 22. Мариела

  Благодаря на Елена за консултацията, почувствах я близка, споделих своите емоции и преживявания и ми помогна да видя по-ясно ситуацията в която се намирам, въпросите, които да си задам, приоритетите, които да си поставя и мисля, че започнах да виждам изхода към правилния път още след първата консултация. Отдели ми достатъчно необходимо време за разговор и споделяне, дори повече от което очаквах. Благодаря и и я препоръчвам! ❤🧡💛

 23. Елица Матеева

  Направихме 15-минутна безплатна консултация и още на второто изречение успя да уцели проблема ми, да ме накара да се замисля и да го приема. Това е човек,в който съм сигурна, че има много какво да се научи и предразполага с умихвката и спокойния си тон, с който говори. Благодаря!

 24. boryana abrasheva

  Консултацията ми с Елена беше много полезна.
  Тя се отзова много бързо на запитването за консултация и беше адаптивна към часа и деня.
  В началото на кинсултацията ме изслуша много състедоточено, задаваше ми въпроси, които отключиха неочаквани отговори.
  Помогна ми да видя травми, които дори не съм мислела, че имам.
  Даде ми конкретни насоки и практики за по-нататъшната ми работа и развитие по освобождаването им.
  Отношението и е много топло и дружелюбно, почувствах се наистина чута, разбрана, закриляна и обгрижена.
  Горещо бих препоръчала нейните консултации на всеки, който би желал да намери и излекува травмите си.
  Много съм благодарна, че имах възможността да получа консултация и съвет от Елена!
  Благодаря, бъди благословена с най-прекрасните неща в живота си!!!

 25. Тонка Стоянова

  Благодаря на Елена за професионализма, топлата атмосфера и усета за същността на проблема с лекота.

 26. Даниела Петкова

  Очарована съм от срещата с Елена Малева! Внимателно и деликатно тя успя да прецени къде по пътя на своето саморазвитие се намирам аз и точно и акуратно ми посочи следващите стъпки! Мотивираща, тя въздейства със своята вътрешна хармония и ценни знания и опит.
  Благодаря, Елена!
  Ще продължим взаимодействието.

 27. Ирена Иванова

  Препоръчвам Елена с две ръце.Много позитивна,усмихната и лъчезарна.Професионалист, който те вдъхновява да намериш пътя,разбираща и даваща точни насоки.Благодаря,че имах възможност да се докосна до теб.Благодаря!!!

 28. zlatka.nedeva

  Благодаря на Елена за консултацията и отделеното време! Прекрасен, сърдечен и добър човек. Дори от първата среща имах някои осъзнавания и се почувствах по-уверена. Сърдечно й желая много лични и професионални успехи!

 29. merin_r

  Благодаря на Ели за професионалното отношение.

 30. Елена Станинска

  Елена е прекрасна и отзивчива, помагаща и откликваща в най-точния момент за това! Сърдечно й благодаря! Целувки от мен за нея, нека бъде щастлива!

 31. Krasimira Yanakova

  Елена е страхотен човек и професионалист.Това не е само работа за нея,това е дълг за нея да помага на хората в нужда.Благодаря скъпа Ели!Желая ти Весели коледни и новогодишни празници!

 32. nikolovaveneta02

  Ако някой се колебае кой треньор да избере. С две ръце съм за Елена!
  Много мога да напиша за нея след срещата ни. Но кратко и ясно:
  Елена е любов!Елена е сила!
  Елена е професионалист, който улавя корена на проблема!
  Прекрасна е и благодаря от сърце за полезната консултация, точните насоки и практики!

 33. Лили Борисова

  Прекрасен специалист! Харесва ми подходът на Елена <3 Почувствах се вдъхновена и мотивирана! Благодаря за топлината!

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!