НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Психология в бизнеса

ключ към лидерство и успех!

на запис

започваме след:

Дни
Часове
Минути
Да развиваш успешен бизнес днес е невъзможно без да притежаваш основни знания по психология и да си наясно как функционира човешкият мозък.

Включи се в тази 6 модулна програма, за да развиеш потенциала си!

Как стартирах...

Аз стартирах бизнеса си без пукната пара в джоба, но разполагах с голяма компетентност и желание да прогресирам. Експериментирах със стотици стратегии, растях като лидер и ръководител, учих се в движение да си поставям високи цели и да ги постигам. Двете ми висши образования по психология не бяха формулата за успех в кариерата ми. Сграбчих големите постижения чрез реалната практика в бизнеса, с усвоените в хода на работа знания.
Наталия Кобилкина

За кого е тази програма?

Защо създадох това обучение?

Вярвам, че много от вас могат да бъдат доста по-успешни и в своята кариера и поприще. Винаги ще се боря за вашите мечти и сполуки. Искам да ви дам готови знания и инструменти, които ще ви вдигнат по по-високо ниво. Казвам го като практик и човек, който изгради най-успешната компания на Балканите по личностно развитие и стигна до световно ниво.

Знанията по психология са необходими, за да изстреляш бизнеса си към неподозирани върхове и да управляваш със замах силни екипи.

За Наталия Кобилкина

Наталия повече от 20 години ръководи и надгражда един от най-успешните бизнеси на Балканите по личностно развитие. Всеки месец тя и треньорите й печелят доверието на хиляди клиенти, които след обученията в школата трансформират и осмислят живота си.


Стартирала е компанията си от нулата. Въпреки че започва без начален капитал достига до милиони обороти, използвайки като единствен инструмент – мозъка си и знанията си по психология.

Целта на Наталия и цялата програма е да помогне на хората да развият успешно своите бизнеси или да ръководят все по-благополучно компании и екипи. Това може да бъде постигнато чрез отключване на максималния потенциал, който ни е генетично заложен, за да постигнем финансова свобода, упражнявайки работата на своите мечти.


Маратонът ще ви предостави възможност да израснете психически като развиете нов предприемачески начин на мислене. Придобитите знания ще си помогнат да се превърнете в човек, който с лекота мотивира себе си и другите.

Ще работим в 6 модула! Можете да вземете всеки от тях по отделно или да имате цялата система.

Психология на Лидерството:

Психология на управлението на екип:

Психология на потребителя/клиента:

Психология на продажбите:

Психология на увереност и език на тялото:

Психология на влияние:

Бонус! Уебинар “Как да не прегорим – Burn out (съвети за самопомощ)” – как да се владеем и да използваме кризата за своето развитие!

Всички тези теми ще разглеждаме в маратон „Психология в бизнеса“.

Ако все още се колебаеш дали това обучение е подходящо и полезно за теб, не пропускай да се включиш в БЕЗПЛАТНАТА СРЕЩА на запис.

Базов пакет
*не важи при закупуване на отделни модули

Цена: 

899лв

Вип пакет
до 20 места

Цена: 1399лв

599лв

За Информация: тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg