VIP Онлайн Курсове Уебинари
Онлайн запис

Онлайн курс: Лекуване на травми с майката

…5 типа токсични майки

Каква е ролята на майката в нашия живот?

Майката ни дава базово доверие към света, тя проявява към нас нежност, грижа, обич. С нея се научаваме да се наслаждаваме на живота, да виждаме и приемаме всичките му прелести, да бъдем себе си. Ако нямате контакт с майка си, тогава целият свят ще ви се стори жесток, мрачен и несправедлив. Също така, приемането на майката влияе върху вашата чувственост, приемане на вашата женственост и как вие се отнасяте към своето физическо тяло. Ако връзката с майката не е отработена, тогава всички тези елементи се проявяват слабо и има чувство на срам и непълноценност като жена.

Водещ: >
Купи билет

Моля, да имате снимка на себе си като малка и на майка си като млада.

- На този онлайн курс ще работим върху всичко, свързано с майката, така че да започнете да се чувствате ценни и прекрасни като жени. Да почувствате, че на вас ви е позволено да почивате, да се наслаждавате и да правите с тялото си това, което наистина ви се иска.
- Хората, които носят в себе си вътрешен конфликт и негативни чувства към родителите, изразходват огромно количество от силите си за преодоляване на вътрешното напрежение и противоречие, вместо да правят нещо полезно и приятно за себе си и другите. Целият им живот отива в тази битка. По време на курса всички участници ще имат възможността да осъзнаят своите дълбоки паталогични модели за своите родители.
- Ще работим как да поемем своето място като дете със смирение и любов.
- Как да вземем своята енергия и да я предадем към нашите деца.
- Как да си възвърнем своята цялостност и любов към самите себе си чрез родителите.
- Хармонията в отношенията с родителите води до хармония в целия ви живот.

Споделяне

Хармонията в отношенията с родителите води до хармония в целия ви живот.

Изчистване

За информация и записване: София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg

Споделяне