Маратон

„Женски практики“

Моят свят се преобърна на 180 градуса след като започнах да правя женски практики и медитации. Бях удивена от ефекта, макар първоначално да смятах, че едва ли е възможно да има такъв поразителен резултат. Изведнъж се сдобих с много повече енергия, събуждам се още преди изгрев слънце и творя без да почувствам капка умора чак до вечерта.

Едва ли ще си изненадана от това, че мъжете се разтапят като сладолед на слънце по жени, които преливат от енергия. Нейният фантастичен заряд ги кара да тичат като пудели и да влагат грижи, внимание и любов в тази сияйна магьосница. Повярвай ми, женските практики са супер важен елемент, за да се вкопчите в щастието и никога да не го изпускате. Само така вие ще усещате с цялото си сърце, че сте успешна и реализирана.

Женската енергия е невероятно мощен поток, стига да знаеш как я отключиш и управляваш правилно.

Силата на дамата се крие в трите неща:

способност да акумулира енергията в матката си, за да я предава към света и партньора;

умение да живееш с живо и любящо сърце, с което да разпръскваш светлина и любов;

дарба да си в потока, да чувстваш своята интуиция и връзка с Вселената;

Този маратон ще бъде посветен на развитието на женските енергийни центрове и отключване на скритата женска сила.

Как да имаш здрави отношения след токсични родители?

Практика “Вътрешния свят”

Искаш ли да сияеш и да предаваш енергия на околните? Познаваш ли жени, от които все едно идва светлина и хората дори се конкурират, за да са в нейното поле. Сияещите жени вдъхновяват околните. При тях всичко се случва просто и лесно. Те са като малки феи, толкова очарователни и неустоими, сякаш не стъпват на земята, а пърхат с криле.

Практика “Водопад на енергията”

Практика
“Водопад на енергията”

Тази практика дава мощно зареждане, премахва главоболието и напрежението в тялото. Напълно изчиства трудностите и проблеми през деня, максимално намалява негативна енергия и токсичните влияния.

Как да вдигнеш своята женска ценност в мъжките очи?

Практика
“Откриване към света”

Особено привлекателните жени умеят не само да привличат, но и да остават отворени за чудеса, нови знания и приключения. Те имат усещане за цялостна връзка с Вселената.

сутрешна роса

Сутрешна практика
„Чиста роса”

Как да ставаш рано - без аларма? Как да си пълна със сила и енергия още с първото отваряне на очите за деня? Как правилно да настроиш своя ден и как да си в ресурсното състояние за постигане на най-смелите желания.

сънят на Клеопатра

Вечерна практика
“Сънят на Клеопатра”

Как да настроиш тялото си за дълбок сън и да се отпуснеш изцяло. Хубавият сън е супер важно условие за красота и хармония при всяка жена. Запомни, че точно когато се наспиваш, ти си пълна с енергия и сила за уникален живот.

Практика “Прераждане”

Практика “Прераждане”

Как да се преродим в по-класна жена и да променим своята енергия моментално? Как да се напълним с нови качества, да разширим потока на получаването и да почувстваме благословията на Вселената?

След маратона ще се почувстваш женствена, лека, красива и изпълнена с енергия! Само такава жена може да зарежда самата себе си, своето семейство и околните.

За да практикувате ще ви трябват: тишина, удобни дрехи, свещи и вътрешно дълбоко желание да бъдеш жена.

Женски медитации и Ериксонова хипноза

От скоро започнах да практикувам медитация. Винаги със се чудила на хора, които го правят и бях убедена, че едва ли ще се справя. Бях скептично настроена, защото мислех, че не е моето нещо. Но наблюдавайки огромни промени при другите, реших да пробвам и аз.

Ефектът беше светкавично бърз. Нещата, които с години не се случваха – започнаха да идват едно след друго. Тогава реших да проуча защо това работи и стигнах до няколко заключения:

Как работи медитацията от гледна точка на неврофизиологията

КАКВИ ПРОБЛЕМИ РЕШАВА МЕДИТАЦИЯТА?

В този курс ще правим медитация за вътрешната хармония, изобилие и щастие всеки ден

Всяка медитация е с продължителност 40 минути и отделно ще посветим 20 минути за споделяне и осъзнаване.

Женски практики

Цена:

199лв

Женски медитации и Ериксонова хипноза

Цена:

199лв

пакет

Женски практики и медитации

Цена:

299лв

За Информация: ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg