НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

☏ За информация: тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

МАРАТОН НА ЗАПИС

КАК ДА ОБИЧАМЕ

СЕБЕ СИ

Когато обичаш себе си:

Какво ще правим:

Всички ние имаме точно това, което ни позволява нашата любов към самите себе си.

Ще проработим любов към себе си чрез тялото си и ще получим здраве.

Когато не се обичаш, целият свят е настроен срещу теб и имаш чувството, че вървиш срещу течението и постоянно се бориш с обстоятелства и проблеми.

Това e много лесен маратон, който натиска базовите точки в сърцето ни към любов към себе си. Когато обичаш себе си, ти ще имаш щастливо и хармонично семейство и прекрасен пример за своите деца и своя партньор. Никога не съществува прекалено много любов към себе си! Много хора разбират Любовта към себе си по много грешен начин: че това да си позволяваш “вкусотийки” или да ходиш на маникюр е нещо грешно… а след това се чудят защо нищо не им се случва, нали аз обичам себе си?

КАК ДА ОБИЧАМЕ СЕБЕ СИ

маратон
139 лв
  • 6 лекции по 1 час
  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

ОТЗИВИ ОТ МАРАТОНА:

Скъпа Наталия, искам лично да Ви благодаря за професионализма и помощта Ви. Моята история е дълга, но накратко. Бях в дълбока депресия, от която след маратона започнах постепенно отново да се връщам към живота. На рекламата на маратона попаднах случайно чрез Инстаграм. Благодаря Ви, скъпа Наталия още веднъж Ви желая да продължавате да блестите със своята работа и да ни заразявате и преобразявате.

– Боряна Иванова –

Обратна връзка
Обратна връзка

За Информация:

За информация:  тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg