НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

 ☏ тел.: 0884 277 877 | sales@natalia.bg

онлайн маратон

МАРАТОН ЗА ПАРИ

Всички хора искат да имат повече пари! А ти искаш ли?

Някои хора живеят постоянно в мизерия – минават от дълг в дълг и парите никога не им стигат. Други работят много и имат пари, но нямат свободно време – те само работят. Затова те често нямат семейство и деца.

Третият вид хора живеят в потока – те умеят да привличат пари с лекота, правейки любимото дело и имат свободно време за себе си и любимите си хора.

Как да влезеш в потока на парите?

Маратонът е практичен, с ясни и точни обяснения и домашни.

За какво е?

Какво ще правим?

Ще научите техники и практики на управление на своето подсъзнание, когато става въпрос за пари

Ще говорим за силата на съзнанието и подсъзнанието

Ще се сблъскате със своите ограничения и страхове, свързани с парите

Ще се почувствате уверени и креативни

Ще правите практики и техники, които ще провокират потока на изобилие в живота ви

Ще пренастроите мозъка си на нова вълна и ще започнете да виждаш нови възможности

Маратон за пари

99 лв
  • 5 лекции по 1 час

Колебаеш се дали този маратон е подходящ за теб? Заповядай на първата лекция от него напълно БЕЗПЛАТНО и прецени сам!

Това е изчистващ, зареждащ и разширяващ маратон.

Вижте обратните връзки от обучението:

Мария Михова
Прочетете повече
Страхотно, много ми се изясниха нещата по отношение на парите и забогатяването 🙂
Мария Кръстева
Прочетете повече
Включих се по-късно и съм по-назад с домашните, но това което направих до момента има невероятен ефект върху мен. Изненадах се от самата себе си, положително, разбира се. Ще продължа до края и отново ще ви пиша, когато изпълня всички домашни.
Маргарита Белчева
Прочетете повече
Аз следя Наталия много време и много обучения съм изкарала до момента. Маратона за пари го карам 2 път и отново ме вдъхнови. По време на маратона за желания ми дойде новина, че дъщеря ми е бременна вече имам внучка. След Гейша в София, която карах 1 и 2 част миналата година на 07 и 08 март започна пандемията, но аз много получих и развих. Карала съм милионерския маратон и мн.други и винаги ме зарежда. Наталия е пример за растеж и развитие и машина за изграждане на успешен бизнес и хора. Благодаря.
Христина Сюлемезова
Прочетете повече
Даде ми нови идеи, мотивация да се развивам и да бъда успешна. Благодаря!
Сузана Делиева
Прочетете повече
Отрази ми се много добре,осъзнавам че съзнанието ми има още доста на къде да се отваря.Доста схлупено съзнание съм имала и се радвам ,че стигнах до момента да се уча и развивам,да бъда свободна!!!
Екатерина Влахова
Прочетете повече
Полезно научих колко важно е да се освободиш от ненужното и да вкараш ред и дисчиплина за да тръгне енергията и след това и парите.
Гергана Запрянова
Прочетете повече
Много съм благодарна на Наталия за прекрасното обучение, което коренно промени начина ми на живот, навиците ми, погледът ми върху детайли, на които досега не съм обръщала внимание. Отворих се и започнах смело да предприемам действия за постигане на целите ми и започнаха да случват чудеса.
Вяра Джамбазова
Прочетете повече
Успях да се освободя от страх, срам и неувереност. Опростих дълг и още на следващия ден получих много голяма сума пари. Насърчава и вдъхновява. Препоръчвам.
Светлана Тончева
Прочетете повече
Скоро преоткрих Наталия Кобилкина. За мен беше просто още едно лице от екрана. Маратон за пари е второто от обученията, в който се включвам. Някои от нещата ги знам, защото винаги съм се интересувала от този тип материя, други бяха нови. За мен Наталия Кобилкина е много силно вдъхновение и съм щастлива, че животът ме насочи към нея. В крайна сметка съм изключително доволна и смятам, че и за напред ще има само положителни ефекти. Голямата ми мечта остават "Гейши" надявам се много скоро да мога ди си го позволя.
Теодора Стоилкова
Прочетете повече
Искам само да кажа, Наталия е вълшебник който провожда душите и сърцата на хората към техния най-магичен и мечтан миг. БЛАГОДАРЯ🌸
Здравка Иванова
Прочетете повече
След маратона получих няколко отговора за себе си относно мисленето ми и грешки, които правя в отношенията си с близките ми. Получих много осъзнавания. Правейки домашните, които Наталия ни даде успях да намеря и други начини за доходи. Това повишава увереността ми, че мога да успявам. Благодаря!
Желка Тодорова
Прочетете повече
Дадох си сметка за много неща, които знам, но не правя. За мен този маратон е един прозорец към бъдещите ми успехи. Благодаря ти, Наталия!
Силвия Димитрова
Прочетете повече
Маратонът е невероятен, чувствам себе си все по амбицирана. Благодаря ти Наталия ❤️
Маргарита Латева
Прочетете повече
Беше невероятно! Живота ми придоби съвсем различен смисъл. Започнах да разбирам проблемите си и да работя в посока да ги отстраня! Това е като прераждане. Сега съм нов човек и съм благодарна на Наталия и екипа й, че успяват да правят хората щастливи! 😊
Ели Дамянова
Прочетете повече
Осъзнах, че старите ми пречещи убеждения не са изчезнали, по скоро само съм ги подтискала. Мисля, че след маратона ще успея наистина да ги премахна. Също така разбрах, че харча по-лесно 5 милн. отколкото 50 хил. 😁
Яна Крондева
Прочетете повече
Обучението ме научи на много неща..да бъда постоянна,да бъда упорита,да планирам деня си.научи ме да вярвам и наистина всичко се променя и се получава.Много съм щастлива и благодарна.❤️
Веселина Камбозова-Пеева
Прочетете повече
Разчистващо! Давам си сметка защо и къде ми изтича енергия. Изясняване на отношения, осъзнаване, че всичко започва от мен и моята нагласа. /не е важно какво знам, а какво правя/. Намерих си нестандартен начин за изкарване на пари /не един/. Чвствам изобилието около себе се и привличам желаните неща с лекота. /ако ги допусна, а ако ги нямам се самоанализирам защо и т.н. Благодаря Наталия!
Предишна
Следваща
Contact

За Информация:

  ☏ тел.: 0884 277 877 | sales@natalia.bg