Нямам желание да правя секс!Напоследък често получавам оплаквания от жени, които нямат желание да правят секс.

Не само това – те дори задават въпроси като „За какво са измислени мъжете?” и „За какво хората правят секс?”!

Жените често мислят, че за да започнат да искат секс, първо трябва да се появи мъж и да ги предизвика.

Скъпи Дами, това е абсолютно обратното!

Според Шарл Гелмон, президент на Френската асоциация по сексология, сексуалното взаимодействие започва от… Интерес към темата за секса! Не от партньора! Сексуалното желание зависи само от самата жена!

Ако вие сте от тези жени, които не искат секс със сегашния си партньор или обвинявате себе си по тази причина, направете следните неща:

1. Спрете да носите бельо и носете само рокли или поли с дължина поне до коляното (за дамите не е добре да носят много къси поли). След това забележете как се чувствате, когато сте голичка долу и вятърът духа точно на това прекрасно място.

2. Започнете да танцуватеили да ходите на стрип-денс. Важното е да събудите в тялото си пластиката и женствеността. Силата на жената е в нейната гъвкавост.

3. Започнете да мастурбирате и да получавате оргазъм поне веднъж на ден.

Мастурбацията може да се извърши с пръстите – слагате двата пръста от страни на клитора и започвате лекичко да ги движите, създавайки лека и фина вибрация. При докосването на клитора обикновено колкото е по-леко, толкова по-добре.

С душа – пуснете водата под силно налягане, точно на клитора, и движете бавно, докато не свършите.

Най-лесният вариант е с вибратор-заек! Това е секс играчка, която е предназначена специално за да задоволи жената и вагинално, и клиторно – двете ушенца на клитор стимулатора-заек наистина предизвикват оргазъм в рамките на 30 секунди до 3 минути!

Жените в моите курсове споделят и, че използват краставици, седят на работещата пералня, стягат мускулите на бедрата си и други подобни техники за предизвикване на възбуда. Бъдете креативни. Но моля ви, получавайте поне един оргазъм на ден.

4. Четете и пишете порно разкази. Просто седнете и опишете ваша сексуална фантазия. Ако нямате фантазии – измислете някаква сексуална история.

5. Сложете навсякъде червени свещи и започнете да носите червен цвят (този цвят активира сексуалната енергия и вдига сексуалната вибрация вътре във вас).

6. Флиртувайте с околните!

7. Повтаряйте 100 пъти на ден – аз обичам и искам секс.

8. Пишете всеки ден 20 положителни качества на партньора ви, свързани със секса, например “той има красив член”, “много е внимателен в леглото” и т.н.

9. Гледайте филми свързани със секс.

Важно да се настроите на вълна секс! Това зависи само от вас. Забелязвайте промените и хвалете себе си за тях! Вие сте една секси жена, помнете го!

Подобни теми:

Причини защо една жена не получава оргазъм

Малък ми е…какво да правя?!

Пътуване до разнообразието в секса

С най-добри пожелания,

Наталия Кобилкина – сексолог, семеен терапевт

Споделяне