НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Промоция до 80% на

Маратони

на запис

woman on the beach

Докато си на плажа

Използвай времето за почивка и докато релаксираш грабни възможността да надградиш себе си.

woman driving

Докато пътуваш

По време на път... какво по-хубаво от това да слушаш обучението, за което все не ти остава време?

woman cooking

Докато си вкъщи

Обичайните задължения у дома можеш да разнообразиш, докато слушаш и мотивираш себе си.

вижте нашите намаления на Маратони на запис

Сърдечен маратон

Сърдечен маратон

Терапевтичен маратон за лекуване на дълбоки травми. Маратонът цели да ни помогне да срещнем и намерим себе си, както и да преминем към вибрацията на четвъртото измерение!

От самота към щастливи отношения

От самота към щастливи отношения

А знаете ли, че Страхът от самота е по-голям от страха от смъртта. Защо? Защото смъртта идва изведнъж и след това всичко е приключено.

Маратон за мързеливци

Маратон за мързеливци

Зареди се с женска енергия, препрограмирай мозъка си на нова вибрация с помощта на практики и ще започнеш да привличаш чудеса! Каня те да стигнеш с мен до вътрешната си тишина.

Маратон "Синергия"

Cинергията между чакрите ни помага да сме здрави. Синергията в двойката води до успешен брак. Синергията между душата и разума води до постигане на личната мисия.

21 Дни до Мечтата

21 Дни до Мечтата

„Време е да споделя тази енергиия с другите. Искам всички, които ще бъдат с мен в тези 21 дни да сбъднат своите мечти и желания! И съм тук за вас! Започваме ли?“

Маратон за пари

Маратон за пари

Всички хора искат да имат повече пари! А ти искаш ли? Някои хора живеят постоянно в мизерия – минават от дълг в дълг и парите никога не им стигат. Други работят много и имат пари, но...

Лекуващ терапевтичен маратон

Всеки човек има нужда от терапия. В колкото по-трудни условия сте родени и израстнали, толкова по-тежки травми носите и ...

4 Архетипа

4 Архетипа

Мъжете искат всичко от нас – да сме нежни и любящи момичета, да сме красиви и сексапилни любовници, да сме независими и успешни кралици, да сме грижовни и надеждни съпруги и майки.

Искате да видите още обучения?

Вижте още интересни предложения от предстоящите ни уебинари на сайта ни, изберете това, от което имате нужда и започнете да живеете живота на мечтите си!
ВИЖТЕ ОЩЕ
За информация: София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg