НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

☏ София Иванова | тел.: 0894 361 191 |  clients@natalia.bg

ВЛЮБИ СЕ В ЖИВОТА

ПРОМОЦИИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

до -70%

/от 9 до 19 ФЕВРУАРИ/

Дни
Часове
Минути
Секунди

Любовта е най-силната магия, способна да върши чудеса! Тази година ви приканваме да обичате повече, защото светът има нужда от това. Давайте любов без значение как и на кого.

За да ви помогнем да овладеете тази магия, сме ви приготвили горещи промоции за Свети Валентин. За ваше удобство ги разделихме на четири категории:

Наслада за душата и тялото

Подходящ и за двата пола! Правя стотици различни семинари за секс и събрах 7-те най-важни техники, които ще променят качеството на вашия сексуален живот.

Ще работим с тялото и мислите. Ще се научите да се потапяте в сетивните си преживявания и да преодолявате бариерите, които ви пречат да достигнете оргазъм.

Ах, тази сладка власт над мъжете, когато със своята нежна и малка уста можеш просто да ги побъркаш. Искаме да Ви дадем истинските „инструменти“ във Вашите ръце!

Как да се научим да четем езика на тялото и да говорим чрез него по такъв начин, че то да изрази нашите чувства и мисли? Талантът да флиртуваш.

Приятели, събрах всички Ваши въпроси за СЕКС на едно място и реших да Ви дам практики и техники за темите, които най-много Ви вълнуват!

Този уебинар е шансът да станете забележима, страстна, сексуална, да се научите да живеете по течението на удоволствието – дарявайки го и получавайки го.

ИЗКУСТВОТО ДА СЪБЛАЗНЯВАШ

Ще имате възможност да се запознаете с нови хора, ще разберете защо не ви се получават първите контакти и не водят до сериозни отношения.

След обучението, ще се чувствате по-уверена при общуването си с мъжете и ще се научите да използвате флирта в личния си живот, в работата и в бизнеса.

Това обучение ще ви научи как да се запознавате и да общувате по интернет по правилния начин. Подходящи за това са Тиндер и други подобни сайтове.

Как да се настроите правилно на сексуална вълна и да заобичате своето тяло? Как правилно да подготовите пространство, музика и дрехи за стриптийз?

Кои жени са кучки? Жени, които отстояват своите граници и принципи. Те поемат отговорност за живота си, но очакват това и от другите.

Ще говорим откровено по женски и ще видиш как можеш да задвижиш с нова сила своята сексуална енергия. Ще научиш сексуални играчки, техники и практики.

Този мастър клас Ви учи да съблазнявате мъжа само и единствено със звука на Вашия глас и ще помогне да се поддържа страстта и любовта от разстояние.

Хитринки и трикове, които да гарантират, че ще получим това, което искаме от мъжете, но и същевременно ще ги оставим доволни.

Този онлайн курс ще ви позволи да изградите съвсем друго ниво на комуникация, излизайки от манипулативни и незрели отношения.

ПРЕЛЕСТ И СЪВЪРШЕНСТВО

Уебинарът е за тези, които искат да се грижат за кожата си в домашни условия и да научат лесни, бързи и ефективни техники за подобряване състоянието и.

Мезотерапията е начин за подобряване състоянието на кожата, за уплътняването и подмладяването, без да използваш ботокс или филър.

Всичко е въпрос на практика с правилните за вас техники и продукти. Това е  обучение за най-коментираната тема в сферата на грима – очната линия!

За всички, които искат да спрат да се страхуват от старостта и да помогнат на кожата си сега чрез упражнения и правилна психологическа настройка.

За жени, които усещат, че тяхното лице може да изглежда драстично по-красиво и искат да разберат тайните на грима.

30-дневна антицелулитна програма на фитнес-нутрициолога Виктория Спасова, след която няма да се познаеш! Преобрази тялото си сега!

МЪЖЕ И УСПЕХ

Богатите имат собствен алгоритъм да бъдат богати. Искам да го вградя във Вашето подсъзнание и да Ви пренастроя за изобилие!

Това е инструмент, който дава възможност да кажем на Вселената какво искаме и по този начин да привлечем в своя живот нещата, които са важни за нас.

Как да доставяте на своята партньорка върховно удоволствие и да управлявате своята сексуална енергия. За мъжете, които се стремят към разнообразие в секса.

Богатите имат собствен алгоритъм да бъдат богати. Искам да го вградя във Вашето подсъзнание и да Ви пренастроя за изобилие!

Курсът ще Ви даде съвсем друга представа и нов поглед за жените. Ще разберете защо едни мъже уж не правят нищо специално, но получават най-хубавите жени.

Началото на новата година е време да резюмираме какво сме направили до момента и какво трябва да направим, за да променим живота си напред.

Contact

За Информация:

София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg