Психосоматика

когато психиката разболява тялото

3 Уебинара

Онлайн запис

Когато имаш здраве – мислиш, че това е нищо... Когато го губиш – разбираш, че това е всичко!

За съжаление все повече от хората, с които работя, се оплакват не само на трудности в живота, но почти всеки от тях има и проблеми със здравето. Това ме накара сериозно да се замисля, как мога максимално да помогна от гледна точка психологията на всички, които имат нужда.

В най-широк смисъл, психосоматиката (от гръцки: psyche – душа, soma – тяло), включва взаимодействие между поведението (мисли, чувства, действия) и телесната болест. Психосоматиката се занимава с влиянието на нашите емоции и страхове върху здравето ни. Научно е доказано, че нашите вътрешни преживявания, проблеми и чувства водят до физически заболявания. Такива връзки се осъзнават от векове, тъй като физическите болки съществуват само у човека. В основата на психосоматичните заболявания, стои не стресът и конфликтите сами по себе си, а начинът, по който човек реагира на тях.

Курс в 3 модула:

Психодиагностика

Психодиагностика

ЧАСТ 1

Лечение и практики

Лечение и практики

ЧАСТ 2

Енергийно лечение и медитации

Енергийно лечение и медитации

ЧАСТ 3

Аз съм Наталия Кобилкинатрансформиращ терапевт и психолог, който помогна на милиони хора да променят живота си.

И съм създала тази програма точно за теб!

Работейки повече от 20 години в сферата на терапията с хора от цял свят, лекувайки травмите им, смея да твърдя, че знам тайната на женското щастие. Като автор на 8 книги и водеща на собствени предавания по психология съм открила как се формират женските травми и как жените могат да ги излекуват, получавайки това, за което мечтаят.

Уебинарите са подходящи за хора, които:

имат проблеми със здравето и искат честно да видят причинато за това

нямат енергия и искат да изчистят ненужните неща и да имат повече енергия

искат като цяло да имат по-добро здраве

им е спаднала енергията и усещат, че изпитват завист и лошо влияние върху себе си

Какво ще научите по време на уебинарите:

психодиагностика

Част 1 - Психодиагностика

Първата част на програма е психодиагностика – ще разберем как и защо се разболяваме. Ще имате възможност да зададете вашите въпроси и да получите отговори (само за присътващи на живо). От какво започва болестта и как можем да я спрем. Въпроси и отговори за конкретни заболявания.

Част 2 - Лечение и практики

Ще покажем лечение и практики как да се справим с болестта, кои чувства и емоции трябва да спрем да проявяваме и кои трябва да започнем.

Тук ще направим констелации и техники за подобряване на здравето. 

Моля да имате цветни моливи и хартия за рисуване.

енергийно лечение

Част 3 - Енергийно лечение и медитации

Отработка на родовите болести и как да излезем от родовите сценарии на болести. Лечение на лошите очи и енергийни нападения. Тук ще построим енергийни защити, за да имаме чисто поле и да не могат да ни влияят недоброжелатели.

Бонус: за всички участници ще има групова среща с холистичен доктор*, където ще можете да зададете въпроси за вашата ситуация и какво би било подходящо за възстановяване от медицинска гледна точка в рамки на 1 час.

Ще имате повече енергия, яснота и красота.

* Груповата среща е с Д-р Цветан Алайков – Началник Хематологично отделение на Софиямед от 6 годинил. Специалности: Вътрешни болести и Клинична хематология. 30 годишен опит с Клиничната хематология, която е изключително интердисциплинарна специалност, може да се каже че тя прави връзката между различните специалности. От 24 години с практичен опит с витамини, минерали и биологичноактивни вещества като профилактика, стил на живот или допълнение към традиционното лечение.

 “Въпроси и отговори с Д-р Алайков” на запис

Част 1 - Психодиагностика

50 лв Част 1
  •  

Част 2 - Лечение и практики​

50 лв Част 1
  •  

Част 3 - Енергийно лечение и медитации​

50 лв Част 1
  •  

Базов
ПАКЕТ

трите уебинара
150 лв Трите части
  •  

За Информация:

тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg