НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Пътят на щастливата жена
Пътят на щастливата жена

Кои характеристики определят женствеността? Откъде произтича неумението ни да получаваме? Голямата промяна винаги ли е свързана с екстремна болка? Има ли формула за трайна хармония и щастие във взаимоотношенията?

С много любов, разбиране и уважение към читателя авторката разисква универсални проблеми на съвременната двойка и на съвременната жена. В книгата са включени различни упражнения, техники за визуализация и медитация, които ще ви помогнат да откриете пътя към своята женска същност и да се почувствате по-самоуверени, ведри и силни.

Специален бонус за верните почитатели на Наталия Кобилкина са приложените интервюта и тестът за диагностика и развитие на архетипи.

„Едва когато се почувстваш удовлетворена и осъществена като личност, ти можеш да изградиш равностойна, пълноценна връзка. Ако мнението ти за самата теб е ниско, все подозираш, че хората го потвърждават, дори и те да не мислят така“, убеждава ни Наталия Кобилкина в това свежо и вдъхновяващо психотерапевтично четиво.

"Пътят на щастливата жена" е вашият пътеводител.

В книгата ще откриеш:

ЛЮБОВТА ИДВА ВИНАГИ НАВРЕМЕ

ЦЕННОСТИ И ПРИОРИТЕТИ

МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМЯНАТА

АЛФА-ЖЕНИ

ИЗБОРЪТ ДА ОБИЧАШ

АРХЕТИПИ И ТЕХНИТЕ СЕНКИ

е-книга

35 лв
  • е-книга "Пътят на щастливата жена"
  • Получавате книгата в следните файлови формати: pdf, e-pub и mobi
  • Книгата е онлайн и не може да бъде сваляна!
ВАЖНО! С цел да защитим авторските си права, имайте предвид, че онлайн книгите не могат да бъдат сваляни и достъпът до тях е единствено онлайн в профила ви в natalia.bg! Благодарим за разбирането и приятно четене!

За Информация:

 тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg