Танцът – спасението за „вдървените“Много често чуваме израза „Аз съм като дърво в танците“, или „Танците не са за мен“. Това обикновено се дължи на комплекси от малоценност, неувереност, ниско самочувствие, занижена самооценка, излишни килограми, депресия, стрес и т.н. При някои хора дори е нужен алкохол, за да „паднат задръжките“ и да почувстват увереност на дансинга/ или в леглото./

 Нека захвърлим оковите на тези остарели митове! Всеки човек може да се научи да танцува, дори и най – „вдървеният“!

Танците са единственият спорт – изкуство, който може да събере на едно място решаването на всички тези проблеми – от култура на движение, грижа за себе си, настроение, до перфектна форма и самчувствие, заявяване и себеизразяване. Все качества, притежаващи успешните и уверени хора. Не е нужно съвършенство, за да можеш да изразиш себе си, своите чувства, емоции и да изживееш удоволствие от това, да го направиш с тялото си. Защото скритите емоции блокират не само тялото, но и мозъкът. От там неуспешната реализация в живота  и незадоволителен стандарт на живот. Дори ниска сексуална самооценка. Знаем, че танцът и сексът са много тясно свързани, защото движението е ключово и в двете! Всички знаем за митът, че танцьорите са много добри любовници. Не е тайна, че ритмичните движения в танците, спомагат сексуалността и потентността.

Не отлагайте щастието! Сега е точното време!

Защо е така?

Танцувайки, в тялото ни се отделя окситоцин – хормонът на удоволствието, пролактин – посланикът на удовлетвореност, допамин – хормонът – отговарящ за желанието и мотивацията, ендорфин и серотонин – известни като хормони на щастието.

Освен това, сега е точното време не само за перфектна секси форма, която ще подобри освен цялостната ни сексуалност и увереност, но също така и много по – лесно и бързо се свалят излишните килограми.

Тайната мисия на танца всъщност е стимулирането на изразяване на нашите чувства, емоции и преживявания, по един върховен и естествен начин.

Всички процеси, които протичат по време на танцуване се оказват стимуланти по различен начин за социализиране и общуване в една благоприятна и подкрепяща среда, изграждаща пълноценна комуникация и развитие във всяко отношение.

Ако не сте танцували до момента, сега е точното време да предизвикате сбе си и да влезете в ослепителна секси  форма, добро настроение, емоционална и сексуална стабилност и увереност. Една уникална комбинация да чувствате, дишате и излъчвате елегантност, самочувствие и увереност,  да изразявате и заявявате себе си по най – красивият и естесвен начин – чрез танца.

Вземете най – новия уебинар „Развихри своята сексуалност чрез танца” или Онлайн курс: „Как да изразим себе си чрез танца” и бъдете неотразими и секси.

Споделяне