Деси Хърсева

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Деси Хърсева

По образование съм икономист. През последните няколко години дейността ми е насочена изцяло в констелациите, консултирането и личностното развитие на хората.
Невероятните знания и умения в сферата на констелациите съм получила предимно от водещи треньори в най-известните руски школи, където продължавам да работа под тяхна супервизия.
Желанието ми да се развивам постоянно ме отведе в школата на създателя на самия констелационен метод – Берт Хелингер, HELLINGER SCHOOL, където съм настояща курсистка.
Преминала съм Треньрска Академия и Женски Коуч в Happy Woman Academy, както и множество тренинги, програми и семинари на Наталия Кобилкина.
Стартирах обучение по когнитивно-поведенческа терапия, която е един от най-успешно доказалия се подход при работа с настоящи проблеми и промяна на мисленето и поведението.
Богатият инструментариум, с които разполагам, ми дава възможност с всеки клиент да работя строго индивидуално, в зависимост от неговите лични нужди и цели за постигане на оптимални резултати. Констелациите, моята силна страна, позволяват да се онагледи даден проблем, с цел разбиране и по-бързото му разрешаване. Авторските ми медитации позволяват на клиента да изпита вътрешен мир и покой, който е основен за емоционалния баланс на човека.
Щастлива, широкоскроена жена и майка на 18-годишен син, която от 12 години живее на територията на САЩ, но дори и за момент не е забравила българската си националност и корени.