Диана Ананда

За контакт: тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg / +359888816101

Диана Ананда

Диана Ананда – Психология на женско здраве и енергия. Директор на процъфтяващо представителство. Организационна психология. Водеща Академия за тренъори по женски кръг вълшебна Мандала.

С  Диана работим в екип от 1999 г. Тя завършва психология на физическото тяло, организационна психология, ‘мениджмънт и маркетинг’ в ИУ. Диана е преминала през 30 тренинга за личностно развитие, насочени към здраве и младост за жената, за силата на енергията, за положителното мислене, за отношенията…

Водеща на: „Сияние на любовница” ; ‘Вечно Млада” ; „ Изпълняване на  желания” ; „ Как да имаме женско здраве” и други. Тя е единствен представител в България на световно известната женска практика „ Мандала”. В практиката си тя използва телесно–ориентирани методи.

Следвайки интуицията си, Диана се запознава с Наталия Кобилкина, и както тя казва: „ Това е значимите за мен среща и сега заедно вървим напред. Опитът, който имам  ми дава възможност обученията да достигат и да носят радост на повече хора. Винаги съм вярвала в Любовта! Обичам живота и в този смисъл съм влюбена всеки един ден.